• Νέο
search

Night Protein 750g GoldTouch Nutrition

15035
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η πρωτεΐνη νύχτας είναι το τέλειο σνακ πριν τον ύπνο για να δημιουργήσετε ένα αναβολικό, μυϊκό περιβάλλον, ενώ κοιμάστε.

39,00 €
με ΦΠΑ

Η πρωτεΐνη νύχτας είναι μια φόρμουλα πρωτεΐνης υψηλής συγκέντρωσης, σχεδιασμένη να βοηθά τους μύες σας να ανακάμπτουν και να αναπτύσσονται ενώ κοιμάστε. Απελευθερώνει μια αργή αλλά σταθερή παροχή αμινοξέων που τροφοδοτούν τους μύες σας, σας βοηθούν να ανακάμψετε και βελτιώνει τα κέρδη στη μυϊκή μάζα. Είναι ιδανικό για κατανάλωση πριν τον βραδινό ύπνο, γιατί τα συστατικά του προστατεύουν τους μύες σας από τη νυχτερινή ατροφία και δημιουργεί το τέλειο περιβάλλον για μυϊκή ανάπτυξη.

Περιέχει :

  • 80% καζεϊνικό ασβέστιο
  • Γάμμα-Αμινοβουτυρικό Οξύ (GABA)
  • Alpha-GPC
  • L-Ορνιθίνη

Καζεϊνικό ασβέστιο, φυσικές αρωματικές ουσίες, Άλφα-γλυκεροφωσφοχολίνη, Γάμμα αμινοβουτυρικό οξύ (GABA, L-Ορνιθίνη, Πυκνωτικό (E410 Carobflour), Πυκνωτικό (E415 κόμμι ξανθάνης), Γλυκαντικό (E960 stevioletos), 95 γλυκαντικά Συντηρητικός παράγοντας (Sorbic acid E200), Αντιοξειδωτικά (E300 Ascorbicacid), Γαλακτωματοποιητής (E322 από ηλίανθο).

Η πρωτεΐνη της νύχτας, όπως δηλώνει και το όνομά της, θα πρέπει να καταναλώνεται ως σνακ πριν τον ύπνο, για να έχει τη μέγιστη επίδραση. Διαλύστε 1 μεζούρα (=32 g), σε ένα ποτήρι ζεστό ή κρύο νερό, ανακινήστε γρήγορα και πιείτε 1 ώρα πριν τον ύπνο. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γάλα/γιαούρτι για να αναμίξετε τη νυχτερινή σας πρωτεΐνη αν προτιμάτε.

Μέγεθος μερίδας: 1 μεζούρα (32 γρ.)  
Θερμίδες 134 kcal
Πρωτεΐνες 25,70 γρ
Υδατάνθρακες 2,56 γρ
Εκ των οποίων η λακτόζη 0,26 γρ
Ίνες 1,44 γρ
Λιπίδια (λίπος), ολ 2,06 γρ
Αλας 0,01 γρ
Ασβέστιο 220,48 mg
Σίδηρος ((II) θειικός σίδηρος) 0,16 mg
Μαγνήσιο (γλυκεροφωσφορικό μαγνήσιο) 6,40 mg
Κάλιο (όξινο ανθρακικό κάλιο) 16 mg
Άλφα-γλυκεροφωσφοχολίνη 480 mg
L-Ορνιθίνη 480 mg
Γάμμα αμινοβουτυρικό οξύ (GABA) 480 mg
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.