• Νέο
search

Οικολογικό Υγρό Γενικής Χρήσης για το Μπάνιο, 500ml, PURENN

13699
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά οικολογικού υγρού γενικής χρήσης για το μπάνιο, Purenn, σε εξαιρετική τιμή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα greenhousebio.gr. Ένα πολύ ισχυρό και ταυτόχρονα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε για την αποτελεσματικότητα των καθαριστικών με φυσικές πρώτες ύλες.

4,30 €
με ΦΠΑ

Η σειρά Purenn προσφέρει απορρυπαντικά πλυντηρίου, πιάτων και καθαριστικά οικιακής χρήσης. Προσφέρει 100% φυτικές πρώτες ύλες σε βιοδιασπώμενη συσκευασία προστατεύοντας το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Νερό, ανιονικό επιφανειοδραστικό (φυτικό) ≤ 5%, μη ιονικό επιφανειοδραστικό (φυτικό) ≤ 5%, χλωριούχο νάτριο (ποιότητα τροφίμων), κιτρικό οξύ, οξικό οξύ, εκχύλισμα φρούτων Pyrus sorbus (Rowanberry)*, Rosmarinus officinalis (εκχύλισμα δεντρολίβανου), Αιθανόλη (Φυτικής προέλευσης), σορβικό κάλιο (συντηρητικό τροφίμων), Άρωμα.*Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΒΙΟΑΓΡΟΣ ΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ 0,, 23820 81660, 94186164, Β.ΠΑΥΛΟΥ 2