- Νέο

Ο ελληνικός κόκκινος κρόκος είναι ένα ιδιαίτερο φυτό με αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση.
Οι επιλεγμένες σαρδέλες μας αλιεύονται στην Αδριατική Θάλασσα Η σαρδέλα αυτής της περιοχής είναι γνωστή για την εξαιρετική της γεύση, όπου ζει το ψάρι. Οι σαρδέλες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία μειώνουν την κακή χοληστερόλη στο αίμα. Ως εκ τούτου, θεωρείται ένα από τα πιο υγιεινά ψάρια.
Ο κρόκος είναι ένα φυτό με πολλές υγιεινές και ευεργετικές ιδιότητες. Ο κρόκος περιέχει βιταμίνη Α, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη C και λυκοπένιο, το οποίο είναι γνωστό για τις αντικαρκινικές του ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, πτητικά έλαια, βιταμίνες, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο. Ο ελληνικός κόκκινος κρόκος είναι ένα ιδιαίτερο φυτό με αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση.
Αναλυτικά τα οφέλη του ελληνικού βιολογικού κρόκου για τον οργανισμό μας:
Σαρδέλα 70%(Sardina pichardus),ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο*28,44%,αλάτι 1,5%,ελληνικό σαφράν*0,06% *προιόν βιολογικής γεωργίας
Διαθρεπτική Αξία ανά 100g: Ενέργεια 327 Kcal ,Λιπαρά 28,6g , εκ των οποίων Κορεσμένα 4,2g ,Υδατάνθρακες 0,4,εκ των οποίων Σάκχαρα 0,2 ,Πρωτείνες 17,0g ,Αλάτι 1,5g, 03 λιπαρά οξέα 1,9g