- Νέο

Οι σαρδέλες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.
Οι επιλεγμένες σαρδέλες μας αλιεύονται στην Αδριατική Θάλασσα Η σαρδέλα αυτής της περιοχής είναι γνωστή για την εξαιρετική της γεύση, όπου ζει το ψάρι. Οι σαρδέλες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία μειώνουν την κακή χοληστερόλη στο αίμα. Ως εκ τούτου, θεωρείται ένα από τα πιο υγιεινά ψάρια.
Η κύρια δραστική ουσία στις καυτερές κόκκινες πιπεριές είναι η καψαϊκίνη. Έχει επίσης τόσο υψηλή ποσότητα βιταμίνης C όσο έχουν τρία πορτοκάλια. Επιπλέον, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες Α, Β και Ε.
Οι καυτερές πιπεριές περιέχουν μεγάλα οφέλη για την υγεία.
Σαρδέλα 70%(Sardina pichardus),ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο*27,5%,αλάτι 1,5%,κόκκινο τσίλι*1% *Προιόν βιολογικής καλλιέργειας
Διαθρεπτική Αξία ανά 100gr:Ενέργεια 271Kcal, Λιπαρά 21g εκ των οποίων κορεσμένα 3,2g,Υδατάνθρακες 0,6g, εκ των οποίων Σάκχαρα 0,2g, Πρωτείνες 18,1g, Aλάτι 1,3g, 0,3 λιπαρά οξέα 1,9g