• Νέο
search

ZMA 60 CAPS GoldTouch Nutrition

15040
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αναβολική φόρμουλα ύπνου για μυϊκή ανάπτυξη και βελτιωμένη αποκατάσταση.

21,00 €
με ΦΠΑ

Το ZMA είναι ένα καινοτόμο αθλητικό προϊόν που έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αυξάνει σημαντικά τη μυϊκή δύναμη και μάζα σε προπονημένους αθλητές. Είναι ένα φυσικό και ασφαλές συμπλήρωμα που αποτελείται από μεταλλικά στοιχεία ψευδάργυρο και κιτρικό μαγνήσιο, μαζί με βιταμίνη Β6. Και τα τρία συστατικά είναι ισχυρά από μόνα τους,

  • Ο ψευδάργυρος εμπλέκεται σε πολλές μεταβολικές αντιδράσεις, ενώ παίζει καθοριστικό ρόλο στη σύνθεση πρωτεϊνών και στην ανάπτυξη των κυττάρων. Τα επίπεδα τεστοστερόνης τείνουν να πέφτουν εάν δεν λαμβάνετε επαρκή ψευδάργυρο.
  • Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για τη δύναμη των οστών, ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, τις μυϊκές συσπάσεις και ένα υγιές νευρικό σύστημα. Η ανεπάρκεια μαγνησίου είναι μια βασική αιτία κακού ύπνου, μυϊκών κράμπες και μπορεί επίσης να οδηγήσει σε έλλειψη ευαισθησίας στην ινσουλίνη.
  • Η βιταμίνη Β6 βοηθά το σώμα να μετατρέψει την πρωτεΐνη σε ενέργεια και καταπολεμά την κούραση.

…αλλά συσκευασμένα μαζί σε ZMA τους δίνει ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Κιτρικό μαγνήσιο, οξείδιο ψευδαργύρου, υδροχλωρική πυριδοξίνη (κόνη κυτταρίνης (E460)), Συσκευασμένα σε καπάκια (Υπρομελλόζη (E464), κίτρινο οξείδιο του σιδήρου (E172), διοξείδιο του τιτανίου (E171)).

Πάρτε 1 κάψουλα με άδειο στομάχι, ιδανικά 30-60 λεπτά πριν τον ύπνο. Η κατανάλωση ZMA ακριβώς πριν τον ύπνο σας βοηθά να έχετε έναν ξεκούραστο ύπνο και υποστηρίζει τη βελτιωμένη αποκατάσταση των μυών.

Μέγεθος μερίδας = 1 κάψουλα  Θερμίδες11,00 kcal/46,09 kJ Βιταμίνη Β6, Υδροχλωρική πυριδοξίνη4,20 mg247,06%Μαγνήσιο (Κιτρικό)660, 00 mg157,14%Ψευδάργυρος (Zinconova)30,00 mg272,73%

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.