Φίλτρα αναζήτησης

Κατασκευαστής
Origin

Για τα πρώτα βήματα 

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 16 από 35 αντικείμενα
 • 21,00 € Σε Απόθεμα

  Αγορά αναστημόμερου της Plantoys, σε εξαιρετική τιμή, από τα προϊόντα για την μητέρα και το παιδί, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Όμορφο, πολύχρωμο, αναστημόμετρο με 4 κλιψάκια, ζωάκια, που μετακινούνται από ύψος σε ύψος. Για ύψη από 40-160 εκατοστά. Διαστάσεις: 22.9 x 2.5 x 160.0 cm

 • 70,00 € Σε Απόθεμα

  Το παιχνίδι αυτό αποτελείται από δύο τρυποκάρυδους. Όταν το παιδί σπρώχνει την περπατούρα, ακούγεται ο ρυθμικός ήχος των τρυποκάρυδων. Ενθαρρύνει τα παιδιά να περπατήσουν και να αναπτύξουν τις κινητικές τους ικανότητες. Διαστάσεις: 34.5 x 49.0 x 54.0 cm . Κατάλληλο για βρέφη από 10 μηνών και πάνω  .

 • 80,00 € Σε Απόθεμα

  Το ειδικά σχεδιασμένο χερούλι προσαρμόζεται σε διαφορετικά επίπεδα για τη σταθερότητα και την ασφάλεια του παιδιού. Συμπεριλαμβάνονται 24 πολύχρωμα ξύλινα τουβλάκια. Διαστάσεις: 28.0 x 36.5 x 49.0 cm Ηλικία 10 μηνών και άνω.      

 • 25,00 € Σε Απόθεμα

  Τα παιδιά αναπτύσσουν το συντονισμό ματιού-χεριού, προσπαθώντας να ταξινομήσουν τα κομμάτια για να δημιουργηθεί το τρενάκι. Επίσης, το παιδί μπορεί να σύρει το τρενάκι. Διαστάσεις: 10.2 x 14.4 x 13.5 cm. Κατάλληλο για νήπια από 18 μηνών εώς 2 ετών .      

 • 24,00 € Σε Απόθεμα

  Μια χαριτωμένη φώκια με λαβή για να σπρώχνεται, είναι ιδανική για την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού. Καθώς το παιδί την κινεί, η μικρή φώκια κολυμπάει και ακούγεται ο ήχος από ένα κουδουνάκι. Διαστάσεις: 14.0 x 41.0 x 43.0 cm. Κατάλληλο για νήπια από 1 έτους εώς 18 μηνών .

 • 20,20 € Σε Απόθεμα

  Αγορά ξύλινου κροκόδειλου-ουράνιο τόξο, που κινείται, της Plantoys, σε καταπληκτική τιμή, από τα παιχνίδια για τα πρώτα βήματα, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τραβώντας το σκοινάκι ακούγεται ήχος κλικ-κλακ, ενώ το κεφάλι & η ουρά του πολύχρωμου κροκόδειλου κουνιούνται πάνω-κάτω.

 • 27,27 € Σε Απόθεμα

  Αγορά οικολογικού παιχνιδιού "Λαγουδάκι", της Plantoys, σε μοναδική τιμή, από τα παιχνίδια για τα πρώτα βήματα, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αυτό το ξύλινο λαγουδάκι, κάνει μια κίνηση flip-flop με τα πόδια του όταν το σπρώχνουν. Τα πόδια του είναι φτιαγμένα από φυσικό καουτσούκ και καθαρίζουν εύκολα.

 • 31,31 € Σε Απόθεμα

  Αγορά ξύλινου τρένου με ζωάκια της Plantoys, σε μοναδική τιμή, από τα παιχνίδια για τα πρώτα βήματα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τοποθετήστε το κουνέλι, το κοτόπουλο & την πάπια στα βαγόνια & ενώστε τα μεταξύ τους. Αυτό το τρένο με τα χαριτωμένα ζωάκια, βοηθά στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και στον συντονισμό ματιού & χεριού.  

 • 22,22 € Σε Απόθεμα

  Αγορά ξύλινης γάτας που κινείται της Plantoys, στην καλύτερη τιμή, από τα παιχνίδια για τα πρώτα βήματα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τραβήξτε το κορδονάκι της γάτας και παρακολουθήστε την να χορεύει !! Τα παιδιά ενθαρύνονται στα πρώτα τους βήματα !! Κατάλληλο από 12 μηνών.

 • 60,00 € Σε Απόθεμα

  Αγορά ξύλινης περπατούρας - φορτηγάκι μπλε της Plantoys, στην καλύτερη τιμή από τα παιχνίδια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Όμορφη περπατούρα, όπου το παιδάκι αποθηκεύει τα παιχνίδια του και κάνει μαζί τους τα πρώτα του βήματα! Κατάλληλο από 10 μηνών. Διαστάσεις: 20.5 x 30.0 x 45.8 cm

 • 80,00 € Σε Απόθεμα

  Αγορά περπατούρας μωρού με παπαγαλάκια της PLantoys σε εξαιρετική τιμή, από τα παιχνίδια για τα πρώτα βήματα, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αποτελείται από 16 τουβλάκια & 2 παπαγαλάκια. Όταν ο περπατούρα κυλάει ακούγεται ένας όμορφος ήχος που ενθαρρύνει τα παιδιά να περπατούν. Κατάλληλο για νήπια από 10 μηνών.

 • 60,00 € Σε Απόθεμα

  Αγορά ξύλινης περπατούρας κίτρινο φορτηγάκι της Plantoys, σε μοναδική τιμή, από τα παιχνίδια για τα πρώτα βήματα του Greenhousebio.gr. Στο φορτηγάκι - περπατούρα μπορείτε να αποθηκεύσετε μικρά παιχνιδάκια. Κατάλληλο για παιδιά από 10 μηνών. Διαστάσεις: 20.5 x 30.0 x 45.8 cm

 • 60,00 €

  Αγορά ξύλινης ροζ περπατούρας - φορτηγάκι της Plantoys, σε καταπληκτική τιμή, από τα παιχνίδια για τα πρώτα βήματα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Σε αυτό το χαριτωμένο φορτηγάκι μπορείτε να αποθηκεύσετε τα μικρότερα παιχνιδάκια. Κατάλληλο από 10 μηνών. Διαστάσεις: 20.5 x 30.0 x 45.8 cm

 • 22,22 € Σε Απόθεμα

  Αγορά ξύλινου παιχνιδιού "Χαρούμενο Σκυλάκι", της Plantoys, στην καλύτερη τιμή, από τα παιχνίδια για τα πρώτα βήματα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα παιδιά τραβούν το σχοινάκι και το συρρόμενο σκυλάκι χορεύει. Για ατελείωτες ώρες διασκέδασης ! Κατάλληλο από 12 μηνών. Διαστάσεις: 7.2 x 11.6 x 22.6 cm

 • 20,20 € Σε Απόθεμα

  Αγορά χαρούμενου κουταβιού της Plantoys, σε καταπληκτική τιμή, από τα παιχνίδια για τα πρώτα βήματα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα παιδιά μπορούν να σύρουν αυτό το κουτάβι δίπλα τους και αυτό περπατάει και κάθεται σαν αληθινό ! Κατάλληλο από 12 μηνών. Διαστάσεις: 8.2 x 8.3 x 17.8 cm

 • 69,69 € Σε Απόθεμα

  Αγορά οικολογικού, ξύλινου πόνυ της Plantoys, σε καταπληκτική τιμή, από τα παιχνίδια για τα πρώτα βήματα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα παιδιά θα τριγυρνούν εύκολα με αυτό το χαριτωμένο πόνυ ! Διαθέτει χειρολαβές, σταθερή βάση & αποθηκευτικό χώρο. Κατάλληλο από 12 μηνών.

Προβάλλονται 1 - 16 από 35 αντικείμενα

Είδατε πρόσφατα

No viewed products

QR code

Είδατε πρόσφατα

No products

Menu