Φίλτρα αναζήτησης

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  Origin

  Παιχνίδια μάθησης και παζλ 

  ανά σελίδα
  Προβάλλονται 1 - 16 από 111 αντικείμενα
  • 27,00 € 30,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Ένα σετ 5 λαχανικών και φρούτων έτοιμα για κόψιμο! Κάθε ένα μπορεί να κοπεί στη μέση. Συμπεριλαμβάνεται ένα ξύλινο μαχαίρι. Διαστάσεις: 2.5 x 16.0 x 2.5 cm . Κατάλληλο για παιδιά από 2 έως 3 ετών .

  • 19,80 € 22,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά παζλ με ζώα της θάλασσας, της Plantoys, σε μοναδική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα παιδιά αναπτύσσουν τον συντονισμό ματιού & χεριού, αποκτούν λεπτές κινητικές δεξιότητες και μαθαίνουν για την θαλάσσια ζωή. Το σετ περιλαμβάνει ένα καβούρι, μία φάλαινα, ένα κοχύλι & μία χελώνα.

  • 10,80 € 12,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά παπουτσάκι, της Plantoys, σε μοναδική τιμή από τα παιχνίδια του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Μάθε να δένεις τα κορδόνια σου! Αυτό το ξύλινο παπούτσι μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν τον συντονισμό ματιού-χεριού και την λεπτή κινητικότητα ώστε να μπορούν μια μέρα να δέσουν μόνα τους τα κορδόνια τους. 

  • 27,00 € 30,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά χάντρες με γεωμετρικά σχήματα σε ασυναγώνιστη τιμή από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Το σετ αποτελείται από 18 χάντρες σε 3 διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα, 1 μακρύ κορδόνι και 3 κοντά κορδόνια. Τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν ατελείωτα σχέδια με τη φαντασία τους ή να ακολουθήσουν το φύλλο οδηγιών που περιλαμβάνει...

  • 27,00 € 30,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά κυψέλες, της Plantoys, σε ασυναγώνιστη τιμή από τα παιχνίδια του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Το παιχνίδι αυτό βοηθά στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας. Το παιδί ταιριάζει κάθε μια μέλισσα με την αντίστοιχη κυψέλη, χρησιμοποιώντας τη λαβίδα. Επίσης, ενισχύει την αναγνώριση χρωμάτων και το μέτρημα.

  • 23,40 € 26,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά οικολογικού παιχνιδιού "Ταξινόμησε & κέρδισε" της Plantoys, σε εκπληκτική τιμή, από τα προϊόντα για την μητέρα και το παιδί του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα παιδιά μαθαίνουν να μετρούν & να ταξινομούν με πολλούς τρόπους. Ανάπτυσσουν την παρατηρητικότητα & τον συντονισμό των κινητικών δεξιοτήτων τους και αντιλαμβάνονται...

  • 21,60 € 24,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά παιχνιδιού "Κούνησε και γύρισε", της Plantoys, σε φανταστική τιμή από τα παιχνίδια μάθησης & τα πάζλ του Greenhousebio.gr. Κουνήστε γρήγορα το δοχείο και αναποδογυρίστε το! Αρχίστε το παιχνίδι γυρίζοντας όλα τα κομμάτια ώστε να μη φαίνεται το χρώμα τους. Καλύψτε με το δοχείο ένα από τα κομμάτια & κουνήστε το όσο πιο γρήγορα μπορείτε για να...

  • 18,90 € 21,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά Πάζλ με γάτα, της Plantoys, σε εκπληκτική τιμή, από τα παιχνίδια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Διασκέδασε με την οικογένεια της γάτας! Τα παιδιά παίζουν με αυτό το παζλ αναπτύσσουν τις κινητικές τους δεξιότητες, δημιουργώντας ταυτόχρονα ιστορίες που ενθαρρύνουν τη φαντασία τους.

  • 21,60 € 24,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά παιχνιδιού με χάντρες σε γεωμετρικά σχήματα απο τα προϊόντα μητέρα και παιδί του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Το παιχνίδι αποτελείται από δεκαπέντε χάντρες σε τρία διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα & δύο κορδόνια. Τα παιδιά δημιουργούν ατελείωτα σχέδια με τη φαντασία τους ή να ακολουθήσουν τις οδηγίες που περιέχονται στο κουτί.

  • 15,30 € 17,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά ξύλινου δίσκου με κορδόνια της Plantoys, στην καλύτερη τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & τα παζλ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα παιδιά διασκεδάζουν δημιουργώντας διάφορα μοτίβα με το κορδόνι, αναπτύσσοντας έτσι την λεπτή κινητικότητα και τον συντονισμό χεριού-ματιού, ενώ παράλληλα ενισχύεται η δημιουργικότητα τους. Το σετ...

  • 45,00 € 50,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά τουβλάκια για την πόλη σε εξαιρετική τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Διαθέτοντας 45 μοναδικά τουβλάκια (συμπεριλαμβανομένων δέντρων για τον κήπο και διακοσμητικές καμάρες) το σετ είναι συμβατό με τα τουβλάκια, τους αυτοκινητόδρομους και σιδηρόδρομους. 

  • 45,00 € 50,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά τουβλάκια για την εξοχή, σε εξαιρετική τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Το σετ διαθέτει 42 τουβλάκια, 1 αχυρώνα, 1 ανεμόμυλο, 1 άλογο, δέντρα και γρασίδι. Είναι συμβατά με τα τουβλάκια, τους αυτοκινητόδρομους και σιδηρόδρομους της PlanToys.

  • 31,50 € 35,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά πετάνκ σε εξαιρετική τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Δημιουργεί διασκεδαστικό κλίμα και βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν το ομαδικό αίσθημα! Αποτελείται από 6 μεγάλες ξύλινες μπάλες και 2 μικρότερες και περιλαμβάνεται τσάντα αποθήκευσης

  • 22,50 € 25,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

    Αγορά πυραμίδα με κρίκους σε ασυναγώνιστη τιμή από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr.  Αποτελείται από 6 κρίκους σε διαφορετικό χρώμα και μέγεθος, 1 βάση για στοίβαξη και μια σφαίρα στην κορυφή ολοκληρώνει την πυραμίδα. Το παιχνίδι αυτό βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες. 

  • 34,20 € 38,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά κουτιού με γεωμετρικά σχήματα, σε ασυναγώνιστη τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ενθαρρύνετε τα μικρά παιδιά να αναπτύξουν την ικανότητά τους να μετρούν και να ξεχωρίζουν τα σχήματα και τα χρώματα και να χρησιμοποιούν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες για να ταξινομούν σωστά τα κομμάτια. Το σετ περιλαμβάνει 3...

  • 36,00 € 40,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά κουτί με μπάλες και σφυρί, σε μοναδική τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Χτυπώντας τις ξύλινες μπάλες με ένα ξύλινο σφυρί, τα παιδιά βελτιώνουν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες και τον συντονισμό ματιού-χεριού.

  Προβάλλονται 1 - 16 από 111 αντικείμενα

  Είδατε πρόσφατα

  No viewed products

  QR code

  Είδατε πρόσφατα

  No products

  Menu