Φίλτρα αναζήτησης

Κατασκευαστής
Origin

Παιχνίδια μάθησης και παζλ 

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 16 από 108 αντικείμενα
 • 9,00 € 10,00 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Αγορά οικολογικού παιχνιδιού κινητό της Plantoys, σε καταπλητική τιμή, από τα προϊόντα για την μητέρα και το παιδί του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Με μεγάλη οθόνη & χρωματιστά κουμπιά. Βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες και να ξεχωρίζουν τα χρώματα. Κατάλληλο από 12 μηνών.

 • 45,00 € 50,00 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

   Μεγάλο χρωματιστό αριθμητήριο , κατάλληλο για να βοηθήσει τα μικρά παιδιά να μάθουν να μετρούν .Για παιδιά από 3 ετών.

 • 36,00 € 40,00 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

       Το παιχνίδι αποτελείται από τα 24 γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου,24 κάρτες διπλής όψεως και μια πάνινη τσάντα.Επίσης, περιέχονται οδηγίες για το σχεδιασμό του κάθε γράμματος.Διαστάσεις: 8.5 x 8.5 x 0.2 cm. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και πάνω .

 • 19,09 € 21,21 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Αγορά οικολογικού παιχνιδιού "Solitaire" της Plantoys, σε ασυναγώνιστη τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & τα παζλ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Κλασικό παιχνίδι στρατηγικής και επίλυσης προβλημάτων με την μορφή ενός κήπου με καρότα. Βοηθά το παιδί να αναπτύξει λογική σκέψη. Κατάλληλο από 3 ετών. Διαστάσεις 19.2 x 19.2 x 2.5 cm

 • 19,09 € 21,21 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Αγορά οικολογικού παιχνιδιού "Γκρινιάρης" της Plantoys, σε εξαιρετική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & τα παζλ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Το γνωστό, αγαπημένο παιχνίδι με φόντο τον Β. Πόλο ! Πιγκουίνοι, φώκιες, θαλάσσιοι ίπποι & πολικές αρκούδες, προσπαθούν να φτάσουν στην κορυφή του παγόβουνου. Συμβάλλει στην ανάπτυξη λογικής...

 • 15,00 € 16,67 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Αγορά ξύλινης πυραμίδας κρίκων της Plantoys, σε μοναδική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης και τα παζλ, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ταξινιμώντας τους διαφορετικούς σε χρώμα και μέγεθος κρίκους, το παιδάκι μαθαίνει να μετρά, να αναγνωρίζει τα χρώματα & να συγκρίνει τα μεγέθη. Κατάλληλο από 18 μηνών. Διαστάσεις: 8.0 x 8.0 x 15.5 cm

 • 20,00 € 22,22 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Αγορά ξύλινης κουκουβάγιας ταξινόμησης της Plantoys, σε εξαιρετική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & τα παζλ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα παιδιά διασκεδάζουν καθώς επιχειρούν να ταξινομήσουν τα διαφορετικά σχήματα μέσα στην κουκουβάγια. Βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τον συντονισμό ματιού - χεριού, αλλά και να μάθουν τα χρώματα και...

 • 16,36 € 18,18 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Αγορά παζλ με ζώα της θάλασσας, της Plantoys, σε μοναδική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα παιδιά αναπτύσσουν τον συντονισμό ματιού & χεριού, αποκτούν λεπτές κινητικές δεξιότητες και μαθαίνουν για την θαλάσσια ζωή. Το σετ περιλαμβάνει ένα καβούρι, μία φάλαινα, ένα κοχύλι & μία χελώνα.

 • 20,00 € 22,22 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Αγορά οικολογικού παζλ με οχήματα της Plantoys, σε καταπληκτική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Διαστημικά σκάφη, ελικόπτερα, υποβρύχια & αυτοκίνητα είναι το θέμα αυτού του πολύχρωμου παζλ. Τα παιδιά παίζουν μαθαίνοντας ! Κατάλληλο από 12 μηνών.

 • 62,72 € 69,69 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Αγορά ξύλινου, οικολογικού παιχνιδιού "Κλάσματα", της Plantoys, σε εξαιρετική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & τα παζλ του βιολογικού καταστήματος Greenousebio.gr. Αυτό το σετ στοχεύει στην εκμάθηση των κλασμάτων μέσα από σχήματα όπως τα τετράγωνα, οι κύκλοι & τα τρίγωνα. Τα παιδιά μαθαίνουν ότι κάθε γεωμετρικό σχήμα μπορεί να διαιρεθεί σε πολλά ίσα τμήματα.

 • 62,72 € 69,69 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Αγορά οικολογικού, ξύλινου παιχνιδιού "Σετ Ταξινόμησης" της Plantoys, στην καλύτερη τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & τα παζλ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα παιδιά εξοικιώνονται με τα σχήματα, παίζοντας & ταξινομώντας τα. Τακτοποιούν τα σχήματα σύμφωνα με το μέγεθος τους από το μεγαλύτερο στο μικρότερο & αντίστροφα.

 • 62,72 € 69,69 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Αγορά οικολογικού παιχνιδιού "Πυραμίδα" της Plantoys, σε μοναδική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & παζλ, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Με το σετ πυραμίδας τα παιδιά εξασκούνται σε μια ποικιλία από δραστηριότητες όπως να τα ταξινομούν με βάση το χρώμα, το μέγεθος ή το σχήμα. Τα τοποθετούν από το μικρότερο προς το μεγαλύτερο & από το...

 • 101,00 € Σε Απόθεμα

  Αγορά ξύλινου παιχνιδιού "Χάντρες" της Plantoys, στην καλύτερη τιμή από τα παιχνίδια μάθησης & τα παζλ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Περιέχει 69 χάντρες σε διάφορα σχήματα, κορδόνια, καθώς και κάρτες για αρχάριους, για μεσαίο επίπεδο και για προχωρημένους. Τα παιδιά μαθαίνουν να ταξινομούν ανάλογα με το σχήμα, το χρώμα & το μέγεθος.

 • 127,26 € 141,40 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Αγορά ξύλινου, οικολογικού Σετ Ταξινόμησης Ζώων της Plantoys, σε εκπληκτική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & τα παζλ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα παιδιά εξοικιώνονται με τα ζώα και μαθαίνουν να τα ξεχωρίζουν και να τα ταξινομούν. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί και σαν παζλ, εξασκώντας την μνήμη & την παρατηρητικότητα των παιδιών.

 • 136,35 € 151,50 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Αγορά σετ γραναζιών της Plantoys, ξύλινα, εκπαιδευτικά και οικολογικά, από τα παιχνίδια μάθησης και τα παζλ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. 10 γρανάζια σε διάφορα μεγέθη, 8 ξύλινοι μοχλοί, 1 σετ τροχών, 12 κομμάτια σύνδεσης, 10 πάσσαλοι, ένας εσωτερικός δίσκος, 4 υποδείγματα, 10 βίδες & ένας ξύλινος πίνακας αποτελούν αυτό το υπέροχο σετ.

 • 9,09 € 10,10 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Αγορά ξύλινου, οικολογικού άβακα της Plantoys, σε εκπληκτική τιμή από τα παιχνίδια μάθησης & τα παζλ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ένα ξύλινο σετ από 20 χρωματιστές χάντρες, 4 από το κάθε χρώμα. Ιδανικός για να βοηθήσει τα μικρά παιδιά να μάθουν να μετρούν. Κατάλληλο από 3 ετών.

Προβάλλονται 1 - 16 από 108 αντικείμενα

Είδατε πρόσφατα

No viewed products

QR code

Είδατε πρόσφατα

No products

Menu