Φίλτρα αναζήτησης

Κατασκευαστής
Origin

Παιχνίδια μάθησης και παζλ 

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 16 από 119 αντικείμενα
 • 27,27 € Σε Απόθεμα

        Το κλασσικό αυτό παιχνίδι έχει ως θέμα το διαστημόπλοιο. Τα παιδιά μαθαίνουν να ταξινομούν. Ανακαλύψτε το ύψος, το βάθος, το μέγεθος, το σχήμα και τη σειρά με αυτόν τον εξωγήινο επισκέπτη. Διαστάσεις: 13.50×18.0x12.30cm. Κατάλληλο από 3 ετών.

 • 23,00 € Σε Απόθεμα

  Αγορά οικολογικού παιχνιδιού "Το πρώτο μου ημερολόγιο", της Plantoys, σε μοναδική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & παζλ, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα παιδιά μαθαίνουν της εποχές & τον χρόνο, καθώς και να παρατηρούν τον ουρανό. Μπορούν ακόμη να γράφουν στον πίνακα του ημερολογίου, με κιμωλία, τον μήνα, το έτος & τις...

 • 20,20 € Σε Απόθεμα

  Αγορά οικολογικού , εκπαιδευτικού παιχνιδιού "Αριθμοί 1-10", της Plantoys, σε εξαιρετική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & τα παζλ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Πολύχρωμα ξύλινα κομμάτια με αριθμούς & σχέδια, που βοηθούν τα παιδιά να μάθουν εύκολα να μετρούν. Περιλαμβάνει 20 τεμάχια, 10 αριθμούς & 10 εικόνες. Κατάλληλο από 2 ετών.

 • 23,00 € Σε Απόθεμα

  Αγορά οικολογικού, εκπαιδευτικού παιχνιδιού "Παζλ με εποχές" της Plantoys, σε καταπληκτική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ένα όμορφο πολύχρωμο σετ διπλής όψης. Από την μία μεριά τα παιδιά συμπληρώνουν το παζλ & μαθαίνουν τις εποχές και από την άλλη μπορούν να σχεδιάσουν σε μία κόλλα χαρτί το περίγραμμα της...

 • 29,00 € Σε Απόθεμα

  Αγορά αλφαβήτας στα αγγλικά με τη μέθοδο Braille, της Plantoys, στην καλύτερη τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & παζλ, του βιολογικού καταστήματος Geenhousebio.gr. Περιλαμβάνονται 26 κομμάτια διπλής όψεως στα οποία τα γράμματα της αγγλικής αλφαβήτου καθώς και σύμβολά braille. Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα πρώτα τους αγγλικά !!

 • 28,28 € Σε Απόθεμα

  Αγορά αλφαβήτας στη νοηματική γλώσσα, της Plantoys, σε ασυναγώνιστη τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & τα παζλ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ένα μοναδικό σετ από 26 κομμάτια που απεικονίζουν τα γράμματα της αγγλικής αλφαβήτου και από την άλλη μεριά το αντίστοιχο γράμμα στην νοηματική. Κατάλληλο από 2 ετών.

 • 14,14 € Σε Απόθεμα

  Αγορά ξύλινου παζλ με κοτοπουλάκι της Plantoys, σε καταπληκτική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Μέσα από αυτό το όμορφο παιχνίδι τα παιδιά μαθαίνουν τον κύκλο ζωής του κοτόπουλου. Σχηματίζοντας το παζλ ενισχύονται οι λεπτές κινητικές δεξιότητες & ο συντονισμός των ματιών με τα χέρια. Κατάλληλο από 12 μηνών.

 • 24,24 € Σε Απόθεμα

  Αγορά αλφαβήτας στα αγγλικά, της Plantoys, σε εκπληκτική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & τα παζλ, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. 26 γράμματα & εικόνες , που βοηθούν το παιδί να αναπτύξει βασικές δεξιότητες και να μάθει εύκολα και διασκεδαστικά την αγγλική αλφαβήτα.

 • 24,24 € Σε Απόθεμα

  Αγορά οικολογικού ντόμινο με φρούτα & λαχανικά, σε μοναδική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & τα παζλ, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ένα υπέροχο ξύλινο ντόμινο με 24 κομμάτια που απεικονίζουν χρωματιστά φρούτα & λαχανικά. Τα παιδιά παίζουν μαθαίνοντας !!

 • 17,17 € Σε Απόθεμα

  Αγορά οικολογικού παιχνιδιού "Αεροπλανάκι με γεωμετρικά σχήματα" της Plantoys, στην καλύτερη τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & τα παζλ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα παιδιά πρέπει να ταξινομήσουν τα σχήματα για να φτιάξουν το αεροπλανάκι. Έτσι μαθαίνουν τα σχήματα & τα χρώματα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

 • 17,17 € Σε Απόθεμα

  Αγορά ξύλινης βαρκούλας με γεωμετρικά σχήματα της Plantoys, σε καταπληκτική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & τα παζλ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Για να συναρμολογήσετε αυτή την πολύχρωμη βαρκούλα δεν έχετε παρά να ταξινομήσετε τα σχήματα. Τα παιδιά μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τα χρώματα & τα σχήματα παίζοντας !

 • 17,17 € Σε Απόθεμα

  Αγορά οικολογικού, ξύλινου φορτηγού με γεωμετρικά σχήματα της Plantoys, σε εξαιρετική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & παζλ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ταξινομώντας τα χρωματιστά σχήματα φτιάχνεται το φορτηγό. Παίζοντας, τα παιδιά μαθαίνουν τα χρώματα & τα σχήματα. Κατάλληλο από 18 μηνών.

 • 18,18 € Σε Απόθεμα

  Το δεντράκι αυτό έχει σχεδιαστεί με βάση τη φιλοσοφία της φύσης. Κάθε ξύλινο κομμάτι μπορεί να τοποθετηθεί, έτσι ώστε να σχηματιστούν διαφορετικά είδη δέντρων. Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά μαθαίνουν την ποικιλία των χρωμάτων και τα μεγέθη. Διαστάσεις: 14.0 x 14.0 x 21.5 cm. Κατάλληλο για νήπια από 2 έως 3 ετών .

 • 31,00 € Σε Απόθεμα

  Αυτό το παιχνίδι αποτελείται από 5 κορίνες μαϊμούδες και μια μπάλα. Ρίξτε όσες περισσότερες κορίνες κάτω και κερδίστε! Διαστάσεις: cm. dia. 9×17 / inch 3.6×6.8. Κατάλληλο για παιδιά από  3 ετών   .

 • 22,22 € Σε Απόθεμα

    Φτιάξτε τον πύραυλο ταιριάζοντας και στοιβάζοντας τα κομμάτια. Τοποθετήστε τον αστροναύτη στη θέση του και αρχίστε την αντίστροφη μέτρηση 3..2..1. Διαστάσεις: 11.70×17.70.11.30cm. Κατάλληλο από 2 ετών.      

 • 18,18 € Σε Απόθεμα

  Η απλότητα και ο οικολογικός σχεδιασμός του πύργου ενθαρρύνει τα παιδιά να ταιριάξουν τα χρωματιστά κομμάτια και να τα στερεώσουν, χωρίς να πέσει ο πύργος. Διαστάσεις: 1.0 x 8.0 x 8.0 cm. Κατάλληλο για νήπια από 3 ετών και πάνω  .      

Προβάλλονται 1 - 16 από 119 αντικείμενα

Είδατε πρόσφατα

No viewed products

QR code

Είδατε πρόσφατα

No products

Menu