Φίλτρα αναζήτησης

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  Origin

  Παιχνίδια μάθησης και παζλ 

  ανά σελίδα
  Προβάλλονται 1 - 16 από 59 αντικείμενα
  • 15,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά οικολογικού παιχνιδιού Mancala, της Plantoys, σε εξαιρετική τιμή, από το τμήμα για την μητέρα & το παιδί, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Κλασικό παιχνίδι που παρακινεί τα παιδιά σας να μετρήσουν και να σκεφτούν στρατηγικά. Είναι ιδανικό για 2 παίκτες. Περιλαμβάνονται οδηγίες.

  • 20,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά οικολογικού επιτραπέζιου εποχών της Plantoys, από τα παιχνίδια μάθησης του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Διάλεξε μια κάρτα από τη σακούλα & πες ποια εικόνα αναπαριστά! Άν η εικόνα της κάρτας αντιστοιχεί με την εικόνα του πίνακα, τότε ο παίκτης τοποθετεί την κάρτα πάνω στην αντίστοιχη εικόνα. Νικητής είναι όποιος θα ταιριάξει όλες τις...

  • 25,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά οικολογικού παιχνιδιού "Ταξινόμησε & κέρδισε" της Plantoys, σε εκπληκτική τιμή, από τα προϊόντα για την μητέρα και το παιδί του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα παιδιά μαθαίνουν να μετρούν & να ταξινομούν με πολλούς τρόπους. Ανάπτυσσουν την παρατηρητικότητα & τον συντονισμό των κινητικών δεξιοτήτων τους και αντιλαμβάνονται...

  • 35,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Είναι ιδανικό για την εξάσκηση και το δυνάμωμα των χεριών. Είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά να χτυπούν με το ξύλινο σφυράκι τις χρωματιστές μπάλες, ώσπου να περάσουν από τα ανοίγματα και να κυλήσουν έξω.Διαστάσεις: 15.3 x 15.3 x 10.4 cm. Κατάλληλο για παιδιά από  3 ετών   .      

  • 25,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

     Φτιάξτε τον πύραυλο ταιριάζοντας και στοιβάζοντας τα κομμάτια. Τοποθετήστε τον αστροναύτη στη θέση του και αρχίστε την αντίστροφη μέτρηση 3..2..1. Διαστάσεις: 11.70×17.70.11.30cm. Κατάλληλο από 2 ετών.      

  • 14,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά οικολογικού παιχνιδιού κινητό της Plantoys, σε καταπλητική τιμή, από τα προϊόντα για την μητέρα και το παιδί του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Με μεγάλη οθόνη & χρωματιστά κουμπιά. Βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες και να ξεχωρίζουν τα χρώματα. Κατάλληλο από 12 μηνών.

  • 50,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

    Μεγάλο χρωματιστό αριθμητήριο , κατάλληλο για να βοηθήσει τα μικρά παιδιά να μάθουν να μετρούν .Για παιδιά από 3 ετών.

  • 11,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά οικολογικού παιχνιδιού "Μωσαϊκό" της Plantoys, σε εκπληκτική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Δημιουργήστε την δική σας κατασκευή σας με αυτό το μωσαϊκό. Αποτελείται από 26 γεωμετρικά σχήματα σε διάφορα χρώματα. Το παιδί διασκεδάζει δημιουργώντας μοτίβα ή πλάθοντας οποιοδήποτε σχήμα της φαντασίας του....

  • 11,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά οικολογικού παιχνιδιού μνήμης της Plantoys, σε καταπληκτική τιμή, από τα παιχνίδια μάθησης & τα παζλ, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ρίξτε το ζάρι για να δείτε τι χρώμα θα φέρει και προσπαθήστε να βρείτε τον κύβο με το ίδιο χρώμα. Ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους κύβους είναι ο νικητής. Διαστάσεις: 2.5 x 2.5 x 2.5...

  • 20,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Το σετ περιλαμβάνει 10 κομμάτια με αριθμούς 1-10 με τη μέθοδο Braille. Διαστάσεις: 6.5x8x1.2cm Κατάλληλο για παιδιά από 2 ετών .

  • 20,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Προσθέστε ποικιλία στη γνώση των αριθμών με αυτό το σετ.! Το σετ των 10 κομματιών βοηθά στο να μετρούν αριθμούς, τελείες και υποδείξεις στα Αμερικάνικα που βοηθά τα παιδιά να μαθαίνουν αριθμούς σε πολλές μορφές. Διαστάσεις: 6.5x8x1.2cm. Κατάλληλο για παιδιά από 2 ετών .

  • 20,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Τοποθετήστε τα σχήματα στη διπλής όψεως βάση. Το σετ περιλαμβάνει 4 διαφορετικά σχήματα τα οποία μπορούν να περιστραφούν και να μετατραπούν σε ένα νέο σχήμα και να τοποθετηθούν στην άλλη πλευρά της βάσης. Διαστάσεις: 19.0 x 17.5 x 3.5cm. Κατάλληλο για παιδιά από 18 μηνών και πάνω .

  • 30,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Το σετ περιλαμβάνει 24 ξύλινες κάρτες με 12 διαφορετικά συναισθήματα. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν πώς να ταιριάζουν δύο πανομοιότυπα συναισθήματα! Διαστάσεις: 6.7 x 1.5cm . Κατάλληλο για παιδιά από 2 ετών και πάνω. .

  • 20,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι το οποίο αποτελείται από τρεις χρωματιστές ξύλινες μπάλες . Το παιδί εξασκεί τις λεπτές κινητικές δεξιότητες . Διαστάσεις: 11.9 x 37.3 x 21.6 cm. Κατάλληλο για παιδιά από  3 ετών   .

  • 30,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Δημιούργησε φανταστικές διαδρομές με αυτό το λαμπρό και χρωματιστό (20 κομμάτια) σετ.Διαστάσεις: 6.5 x 6.5 x 16.2cm. Κατάλληλο για παιδιά από  3 ετών   .      

  • 47,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

        Δημιουργήστε μια φανταστική διαδρομή με αυτό το σετ των 30 κομματιών.Διαστάσεις: 6.5 x 6.5 x 22.4cm.  Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και πάνω .

  Προβάλλονται 1 - 16 από 59 αντικείμενα

  Είδατε πρόσφατα

  No viewed products

  QR code

  Είδατε πρόσφατα

  No products

  Menu