Φίλτρα αναζήτησης

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  Vegan
  Origin

  Δραστηριότητες 

  ανά σελίδα
  Προβάλλονται 1 - 16 από 178 αντικείμενα
  • 37,80 € 42,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά οικολογικού παιχνιδιού γκολφ της Plantoys, στην καλύτερη τιμή, από την μοναδική γκάμα παιχνιδιών με δραστηριότητες, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για 2 παίκτες. Αποτελείται από 2 ξύλινες μπάλες, 2 μπαστούνια, 3 διαφορετικούς τύπους από δύσκολες διαδρομές και 1 τρύπα. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών....

  • 15,95 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά παιδικού σετ με βερνίκια, Vegan, SunCoat Girl, σε ασυναγώνιστη τιμή από τα είδη ομορφιάς του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Το τέλειο δώρο για τις μικρές κυρίες που θέλουν να περιποιηούνται τον εαυτό τους! Τα 6 απίθανα χρώματα & τα χαρούμενα αυτοκόλλητα θα εξάψουν την φαντασία & την δημιουργικότητα των κοριτσιών κάθε ηλικίας!

  • 7,20 € 8,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά γουρουνάκι, της Plantoys, σε ασυναγώνιστη τιμή, από τα παιχνίδια του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Το γουρουνάκι θα εμπλουτίσει το δημιουργικό παιχνίδι του παιδιού σας. Δημιουργήστε μια φάρμα ή ένα σκηνικό εξοχής, χρησιμοποιήστε το σαν διακοσμητικό ή απλά προσθέστε το στη συλλογή παιχνιδιών σας.

  • 10,80 € 12,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά Ντόμινου Μίνι, της Plantoys, στην καλύτερη τιμή από τα παιχνίδια δραστηριοτήτων στο βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr. Φτιάξτε μια σειρά από χρωματιστά κομμάτια και στη συνέχεια δείτε τα να πέφτουν. Τα παιδιά μπορούν να καταλάβουν την έννοια αιτίας – αποτελέσματος. Το σετ περιέχει εικοσιδύο κομμάτια.

  • 31,50 € 35,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά σετ καθαριστικών, από την Plantoys και τα παιχνίδια του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Συνεργαστείτε με τα παιδιά σας και αυτό το σετ καθαριστικών για να τα βοηθήσετε να κατανοήσουν τη σημασία του να διατηρούμε ένα χώρο καθαρό! Το σετ περιλαμβάνει 1 κουβά, 1 καθαριστικό σπρέι, 1 σπάτουλα για τον καθαρισμό των τζαμιών, 1 φαράσι και 1...

  • 18,00 € 20,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά σάντουιτς, από την Plantoys και τα παιχνίδια του βιολογικού μας καταστήματος, σε εξαιρετική τιμή από το βιολογικό μας κατάστημα Greenhousebio.gr.  Το σετ περιλαμβάνει 4 κομμάτια ψωμί του τοστ, 2 φέτες τυρί, 2 φέτες ζαμπόν, 1 φέτα αγγούρι και ντομάτα και 2 φύλλα σπανάκι μπέιμπι. Δημιουργήστε το αγαπημένο σας σάντουιτς χρησιμοποιώντας τα υλικά που...

  • 27,00 € 30,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά κυψέλες, της Plantoys, σε ασυναγώνιστη τιμή από τα παιχνίδια του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Το παιχνίδι αυτό βοηθά στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας. Το παιδί ταιριάζει κάθε μια μέλισσα με την αντίστοιχη κυψέλη, χρησιμοποιώντας τη λαβίδα. Επίσης, ενισχύει την αναγνώριση χρωμάτων και το μέτρημα.

  • 22,50 € 25,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά βάρκας ισορροπίας της Plantoys, σε καταπληκτική τιμή, από τα παιχνίδια δραστηριοτήτων του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Οι παίκτες ρίχνουν το ζάρι για να μάθουν με πιο ζώο θα παίξουν, ανάλογα με το χρώμα που θα δείξει το ζάρι. Χρησιμοποιώντας την τσιμπίδα, προσπαθούν να ισορροπήσουν τα ζωάκια πάνω στην βάρκα. Όποιος τα καταφέρει είναι ο...

  • 22,50 € 25,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά σετ με ζώα της φάρμας, της Plantoys, σε ασυναγώνιστη τιμή από τα παιχνίδια του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Δημιουργήστε μια σκηνή από την αγροτική ζωή με αυτό το χαριτωμένο σετ ζώων της φάρμας! Περιλαμβάνει 1 γουρουνάκι, 1 πρόβατο, 1 αγελάδα και 1 άλογο.

  • 19,80 € 22,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά κουμπαρά-γουρουνάκι, σε κίτρινο χρώμα, της Plantoys, σε ασυναγώνιστη τιμή, από τα παιχνίδια του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Αυτός ο απλός και όμορφος κουμπαράς θα βοηθήσει το παιδί σας να μάθει να αποταμιεύει, θα ενθαρρύνει τη λεπτή κινητικότητα και τις μαθηματικές και κοινωνικές δεξιότητες.

  • 45,00 € 50,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά τουβλάκια για την πόλη σε εξαιρετική τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Διαθέτοντας 45 μοναδικά τουβλάκια (συμπεριλαμβανομένων δέντρων για τον κήπο και διακοσμητικές καμάρες) το σετ είναι συμβατό με τα τουβλάκια, τους αυτοκινητόδρομους και σιδηρόδρομους. 

  • 10,80 € 12,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά φορτηγού διανομής, σε εξαιρετική τιμή από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Δώστε ζωή στη φαντασία σας με αυτό το φορτηγάκι διανομής της PlanToys! Σχεδιασμένο με έναν μοναδικό συνδυασμό μασίφ ξύλου και PlanWood.

  • 10,80 € 12,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά περιπολικό, σε ασυναγώνιστη τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Κρατήστε την πόλη και τους πολίτες της ασφαλείς, παραμένοντας σε εγρήγορση και έτοιμοι να καταπολεμήσετε το έγκλημα με το περιπολικό της PlanToys. Σχεδιασμένο με έναν μοναδικό συνδυασμό μασίφ ξύλου και PlanWood το όχημα εξάπτει τη φαντασία του παιδιού...

  • 10,80 € 12,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά ταξί,  σε εξαιρετική τιμή από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Κάντε μια βόλτα με το ταξί της PlanToys! Σχεδιασμένο με έναν μοναδικό συνδυασμό μασίφ ξύλου και PlanWood το όχημα εξάπτει τη φαντασία του παιδιού μέσω του παιχνιδιού.

  • 10,80 € 12,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά σπορ αυτοκινητάκι, σε εξαιρετική τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Κάντε μια βόλτα στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας με το σπορ αυτοκινητάκι της PlanToys! Σχεδιασμένο με έναν μοναδικό συνδυασμό μασίφ ξύλου και PlanWood το όχημα εξάπτει τη φαντασία του παιδιού μέσω του παιχνιδιού.

  • 45,00 € 50,00 € -10% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά τουβλάκια για την εξοχή, σε εξαιρετική τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Το σετ διαθέτει 42 τουβλάκια, 1 αχυρώνα, 1 ανεμόμυλο, 1 άλογο, δέντρα και γρασίδι. Είναι συμβατά με τα τουβλάκια, τους αυτοκινητόδρομους και σιδηρόδρομους της PlanToys.

  Προβάλλονται 1 - 16 από 178 αντικείμενα

  Είδατε πρόσφατα

  No viewed products

  QR code

  Είδατε πρόσφατα

  No products

  Menu