Φίλτρα αναζήτησης

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  Origin

  Αυτοκινητόδρομοι και Σιδηρόδρομοι 

  Προβάλλονται 1 - 12 από 12 αντικείμενα
  • 13,20 € 15,00 € -12% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Το πατάκι αυτό συμπληρώνει το σετ της οικολογικής πόλης. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το τραπέζι παιχνιδιού 80 Χ 120 cm.Διαστάσεις: 80.0 x 120.0 cm Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών .      

  • 13,20 € 15,00 € -12% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά πυροσβεστικής mini της Plantoys, σε καταπληκτική τιμή, από την εξαιρετική γκάμα παιχνιδιών του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ειδικά σχεδιασμένη για τα μικρά χεράκια, όπως και τα υπόλοιπα οχήματα της σειράς mini. Κάντε μία όμορφη συλλογή με την μπετονιέρα, το όχημα ανακύκλωσης, την μπουλντόζα & τον εκσκαφέα.

  • 74,80 € 85,00 € -12% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά ανατρεπόμενου φορτηγού της Plantoys, σε εξαιρετική τιμή, από τα παιχνίδια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Είστε έτοιμοι για οικοδομικές εργασίες ; Το φορτηγό έχει μεγάλα τρακτερωτά λάστιχα & μία λαβή δίπλα στην θέση του οδηγού με την οποία το φορτίο ανατρέπεται.

  • 52,80 € 60,00 € -12% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά ξύλινου, οικολογικού γκαράζ της Plantoys, σε καταπληκτική τιμή, από τους αυτοκινητόδρομους & τους σιδηρόδρομους του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Το γκαράζ περιλαμβάνει ένα ελικοδρόμιο στον τελευταίο όροφο & πολλές θέσεις στάθμευσης. Τα παιδιά διασκεδάζουν οδηγώντας και παρκάροντας τα αυτοκίνητά τους, ενώ μπορούν να ζωγραφίζουν...

  • 101,20 € 115,00 € -12% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά Γκαράζ, της Plantoys, σε πολύ καλή τιμή, από τα παιχνίδια, τους αυτοκινητόδρομους & τους σiδηρόδρομους του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Διαθέτει 3 ορόφους με χώρους σταύθμευσης, ηλεκτρικό σταθμό φόρτισης, ελικοδρόμιο, ανελκυστήρα και δύο αυτοκίνητα.

  • 50,16 € 57,00 € -12% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά οικολογικής πίστας αγωνιστικών της Plantoys, σε εξαιρετική τιμή, από τα παχνίδια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αφήστε τα αμαξάκια να κυλήσουν & μαντέψτε ποιο θα πάει πιο μακριά ! Ένα υπέροχο παιχνίδι για την ανάπτυξη του οπτικό-κινητικού συντονισμού & της λεπτής κινητικότητας.

  • 13,20 € 15,00 € -12% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά ξύλινου mini εκσκαφέα της Plantoys, σε εκπληκτική τιμή, από την πλούσια συλλογή σε οικολογικά παιχνίδια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αυτό το χαριτωμένο όχημα έχει σχεδιαστεί ειδικά για το πιάνουν τα μικρά χεράκια. Η σειρά mini περιλαμβάνει ακόμα πυροσβεστική, όχημα ανακύκλωσης, μπετονιέρα & Tuk Tuk.

  • 13,20 € 15,00 € -12% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά ξύλινης μπετονιέρας της Plantoys, στην καλύτερη τιμή, από τα παιχνίδια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αυτό το μικρό και χρωματιστό όχημα είναι φτιαγμένο για να το κρατούν τα μικρά χεράκια όπως και τα υπόλοιπα οχήματα της σειράς mini. Κατάλληλο από 12 μηνών και πάνω.

  • 15,84 € 18,00 € -12% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά σετ "Φωτεινοί σηματοδότες & πινακίδες" της Plantoys, σε καταπληκτική τιμή, από την πλούσια συλλογή σε οικολογικά παιχνίδια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Με αυτό το σετ οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να κατανοήσουν βασικά σύμβολα της κυκλοφορίας, έτσι ώστε να είναι εξοικειωμένα και μπορούν να τα χρησιμοποιούν στην...

  • 68,64 € 78,00 € -12% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Αγορά σύνθετου σιδηρόδρομου της Plantoys, ξύλινος, οικολογικός, σε εξαιρετική τιμή, από τα παιχνίδια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που ενισχύει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών. Περιλαμβάνει αυτοκίνητα, φώτα και δέντρα. Κατάλληλο από 3 ετών.

  • 11,44 € 13,00 € -12% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Η γέφυρα έχει καινοτόμο σχεδιασμό που επιτρέπει στα παιδιά να μετακινούν τη γέφυρα πάνω κάτω. Η γέφυρα μπορεί να συνδεθεί με όλους τους αυτοκινητόδρομους της PlanToys.Διαστάσεις: 16.2 x 27.0 x 19.7 cm. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών .      

  • 11,44 € 13,00 € -12% Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες
   Προσφορά

   Το σετ αυτό περιλαμβάνει τέσσερα φώτα, που λειτουργούν με βάση την ηλιακή ενέργεια, τρείς πινακίδες, ένα κάδο ανακύκλωσης και δύο παρτέρια με λουλούδια.Διαστάσεις: 4.0 x 6.0 x 10.5 cm. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών .      

  Προβάλλονται 1 - 12 από 12 αντικείμενα

  Είδατε πρόσφατα

  No viewed products

  QR code

  Είδατε πρόσφατα

  No products

  Menu