Φίλτρα αναζήτησης

Κατασκευαστής

Αυτοκινητόδρομοι και Σιδηρόδρομοι 

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 16 από 24 αντικείμενα
 • 70,70 € Σε Απόθεμα

  Αγορά ξύλινων, οικολογικών αξεσουάρ δρόμων της Plantoys, σε μοναδική τιμή από τα παιχνίδια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ένα σετ που αποτελλείται από 12 φωτοβολταϊκούς στύλους, ένα σετ από οδικούς σηματοδότες, κάδους ανακύκλωσης, δέντρα, θάμνους και γλάστρες. Μπορεί να συνδυαστεί με το οικολογικό σπίτι & το οικολογικό οδικό &...

 • 121,20 € Σε Απόθεμα

  Αγορά οικολογικού οδικού & σιδηροδρομικού σετ της Plantoys, σε καταπληκτική τιμή από τα παιχνίδια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αυτό το σετ αναδεικνύει την χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, χωρίς εκπομπές ρύπων. Περιλαμβάνει οικολογικό σταθμό ανεφοδιασμού, 2 κτίρια. 39 κομμάτια δρόμων & σιδηροδρόμων, ηλεκτρικό τρένο, δύο...

 • 70,70 € Σε Απόθεμα

  Αγορά ξύλινων, οικολογικών αξεσουάρ δρόμων της Plantoys σε εξαιρετική τιμή από τα παιχνίδια του βιολογικού καατστήματος Greenhousebio.gr. Περιέχει ένα σετ οδικών σηματοδοτών, 12 φωτοβολταϊκές κολώνες, δέντρα, γλάστρες & θάμνους και 4 κάδους ανακύκλωσης. Το σετ ταιριάζει με το Οικολογικό Οδικό & Σιδηροδρομικό Σετ καθώς και με το Οικολογικό Σπίτι...

 • 40,40 € Σε Απόθεμα

  Αγορά Σετ Οικολογικών Τρένων & Αυτοκινήτων της Plantoys, σε μοναδική τιμή από τα παιχνίδια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Το παιχνίδι αυτό εκπαιδεύει τα παιδιά στην χρήση ανανεώσιμων & εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Αποτελλείται από 2 οικολογικά αυτοκίνητα, 2 τροχόσπιτα, 2 οικολογικά τρένα, 2 ποδήλατα, 2 μοτοποδήλατα & 3 φιγούρες.

 • 45,45 € Σε Απόθεμα

  Αγορά ξύλινου αυτοκινητόδρομου της Plantoys, στην καλύτερη τιμή από τα παιχνίδια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Οικολογικό και ασφαλές παιχνίδι ! Το σετ παεριλαμβάνει κομμάτια αυτοκινητόδρομου, που συναρμολογούν τα παιδιά, αυτοκινητάκια & δέντρα. Κατάλληλο από 3 ετών. Διαστάσεις: 72.5 x 58.0 x 1.0 cm

 • 69,69 € Σε Απόθεμα

  Αγορά ξύλινου, οικολογικού παιχνιδιού "Γκαράζ", της Plantoys, σε μοναδική τιμή, από τους αυτοκινητοδρόμους και τους σιδηροδρόμους του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr.  Το γκαράζ έχει τρεις ορόφους, χώρους στάθμευσης, ανελκυστήρα & ελικοδρόμιο ! Για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού που ενισχύει την φαντασία των παιδιών. Κατάλληλο από 3 ετών....

 • 17,17 € Σε Απόθεμα

  Αγορά οικολογικού παιχνιδιού "Μοντέρνο Τρένο", της Plantoys, σε εξαιρετική τιμή από τους αυτοκινητόδρομους & σιδηρόδρομους του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ξύλινο, ασφαλές παιχνίδι, φτιαγμένο από φυσικά & ανακυκλώσιμα υλικά. Αναπτύσσει την φαντασία & την δημιουργικότητα των παιδιών. Κατάλληλο από 3 ετών. Διαστάσεις: 4.0 x 22.5 x 4.0 cm.

 • 17,17 € Σε Απόθεμα

  Τα κόκκινα βαγόνια του προαστικού τρένου είναι συνδεμένα έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να τα χωρίζουν και να τα ενώνουν εύκολα . Μαθαίνουν έτσι , πως λειτουργούν οι μαγνήτες . Διαστάσεις: 3.6 x 20.0 x 4.6 cm Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών .

 • 17,17 € Σε Απόθεμα

  Τα βαγόνια του τρένου εξπρές είναι συνδεμένα έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να τα χωρίζουν και να τα ενώνουν εύκολα . Μαθαίνουν έτσι , πως λειτουργούν οι μαγνήτες . Διαστάσεις:3.6 x 21.0 x 4.1 cmcm Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών .

 • 18,18 € Σε Απόθεμα

  Το τρένο μεταφοράς οχημάτων  είναι οικολογικό και ταιριάζει σε όλα τα σιδηροδρομικά σετ της plantoys . Διαστάσεις: 3.7 x 22.0 x 4.5 cm  Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών .      

 • 34,34 € Σε Απόθεμα

  Το σετ περιλαμβάνει μια διαδρομή διπλής όψεως , μια γέφυρα, ένα τρένο το οποίο δεν έχει μαγνήτη για περισσότερη ασφάλεια.Διαστάσεις: 68.0 x 56.0 x 7.3 cm Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών .

 • 14,14 € Σε Απόθεμα

  Εμπλουτίστε τα οδικά και σιδηροδρομικά σετ της Plan City με αυτά τα εξαρτήματα.Διαστάσεις: 5.5 x 3.7 x 7.5 cm Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών .

 • 24,24 € Σε Απόθεμα

  Περιέχει 17 τεμάχια.Το τρένο δεν συνδέεται με μαγνήτη για περισσότερη ασφάλεια.Διαστάσεις: 36.4 x 28.0 x 7.5 cm Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών .

 • 52,52 € Σε Απόθεμα

  Περιέχει 49 κομμάτια .Το τρένο δεν συνδέεται με μαγνήτη για περισσότερη ασφάλεια.Διαστάσεις: 78.0 x 71.5 x 7.5 cm  Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών .

 • 52,52 € Σε Απόθεμα

  Ο αυτοκινητόδρομος περιλαμβάνει κομμάτια σύνθετου αυτοκινητοδρόμου και αυτοκίνητα.Διαστάσεις: 86.0 x 64.0 x 9.0 cm  Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών .

 • 52,52 € Σε Απόθεμα

    Το σετ περιλαμβάνει κομμάτια σύνθετου δρόμου(πολύχρωμα), αυτοκίνητα, τρένο το οποίο δεν συνδέεται με μαγνήτη για ασφάλεια. Διαστάσεις: 89.0 x 54.0 x 7.5 cm.  Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών       

Προβάλλονται 1 - 16 από 24 αντικείμενα

Είδατε πρόσφατα

No viewed products

QR code

Είδατε πρόσφατα

No products

Menu