Φίλτρα αναζήτησης

Ενεργά φίλτρα:
  Gluten Free
  Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
  Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
  Vegan
  Lactose Free
  Demeter

  Φρούτα & Λαχανικά κατεψυγμένα 

  Προβάλλονται 1 - 16 από 16 αντικείμενα
  • 5,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικά σμέουρα κατεψυγμένα, της Biocool, σε εκπληκτική τιμή, από τα φρούτα & τα λαχανικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Συλλέγονται την κατάλληλη στιγμή της ωριμότητας τους και καταψύχονται άμεσα. Έτσι παραμένουν πλούσια σε βιταμίνες και γεύση, ενώ είναι έτοιμα για χρήση στα smoothies, τα γλυκά & επιδόρπια.

  • 5,25 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

    Μύρτιλλα  βιολογικής καλλιέργειας με πλούσιο άρωμα , διαλεγμένα μα το χέρι  . Συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  ώστε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας φρούτα ανεξάρτητα από την εποχή .

  • 5,45 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

    Μείγμα από σμέουρα , μούρα ,κόκκινα φραγκοστάφυλα, φράουλες και βατόμουρα  βιολογικής καλλιέργειας με πλούσιο άρωμα , διαλεγμένα μα το χέρι  . Συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  ώστε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας φρούτα ανεξάρτητα από την...

  • 3,95 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Μπρόκολα βιολογικής καλλιέργειας από εκλεκτή ποικιλία  . Συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  ώστε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας λαχανικά  ανεξάρτητα από την εποχή .

  • 3,55 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Διαλεχτός αρακάς και καρότα baby  βιολογικής καλλιέργειας . Συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  ώστε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας λαχανικά  ανεξάρτητα από την εποχή .

  • 5,35 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

    Αρωματικές φράουλες βιολογικής καλλιέργειας διαλεγμένες μα το χέρι  . Συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  ώστε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας φρούτα ανεξάρτητα από την εποχή .

  • 5,50 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

    Αρωματικά κράνμπερρυ βιολογικής καλλιέργειας διαλεγμένα μα το χέρι  . Συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  ώστε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας φρούτα ανεξάρτητα από την εποχή .Ιδανικά για γλυκά και  κοκτέιλς .

  • 6,10 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Σμέουρα βιολογικής καλλιέργειας διαλεγμένα ένα - ένα με το χέρι . Συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  ώστε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας φρούτα ανεξάρτητα από την εποχή .

  • 5,25 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικές κατεψυγμένες φράουλες, της Biocool, σε εξαιρετική τιμή, από τα φρούτα & τα λαχανικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Καλλιεργούνται χωρίς χημικά φυτοφάρμακα, συλλέγονται ώριμες & καταψύχονται άμεσα, διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά & τις βιταμίνες τους. Ιδανικές για γλυκά & smoothies.

  • 5,95 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικά κατεψυγμένα μύρτιλλα της Biocool, σε μοναδική τιμή, από τα φρούτα & τα λαχανικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Πλούσια σε βιταμίνη C, ιδανικά για τούρτες & επιδόρπια. Συλλέγονται ώριμα και καταψύχονται άμεσα. Διατηρούν έτσι τα θρεπτικά τους στοιχεία και την αυθεντική τους γεύση !

  • 2,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Κουνουπίδι βιολογικής καλλιέργειας . Τα λαχανικά συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Η κατάψυξη είναι μια φυσική και ήπια μέθοδος συντήρησης, στην οποία δε χρησιμοποιούνται συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα .

  • 4,15 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αρακάς βιολογικής καλλιέργειας . Τα λαχανικά συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Η κατάψυξη είναι μια φυσική και ήπια μέθοδος συντήρησης, στην οποία δε χρησιμοποιούνται συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα .     

  • 3,30 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Τρυφερά πρασινα φασολάκια  βιολογικής καλλιέργειας . Τα φασολάκια συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Η κατάψυξη είναι μια φυσική και ήπια μέθοδος συντήρησης, στην οποία δε χρησιμοποιούνται συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα . 

  • 4,60 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Γλυκό καλαμπόκι  βιολογικής καλλιέργειας . Τα καλαμπόκια συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Η κατάψυξη είναι μια φυσική και ήπια μέθοδος συντήρησης, στην οποία δε χρησιμοποιούνται συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση τους .

  • 3,40 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Τρυφερό , διαλεχτό  σπανάκι βιολογικής καλλιέργειας . Συλλέγεται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής του και καταψύχεται άμεσα . Η κατάψυξη είναι φυσική και ήπια μέθοδος συντήρησης, στην οποία δε χρησιμοποιούνται συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  .

  • 6,52 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Οι "καπνιστές μελιτζάνες της Μαριάννας"  είναι ψημένες στα ξύλα, ξεφλουδισμένες και χωρίς συντηρητικά.  Είναι ολόκληρες (όχι αλεσμένες), χωρίς προσθήκη αρτυμάτων ή άλλων μυρωδικών και - φυσικά - χωρίς τεχνητές αρωματικές ύλες.

  Προβάλλονται 1 - 16 από 16 αντικείμενα

  Είδατε πρόσφατα

  No viewed products

  QR code

  Είδατε πρόσφατα

  No products

  Menu