Φίλτρα αναζήτησης

Ενεργά φίλτρα:
  Gluten Free
  Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
  Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
  Vegan
  Lactose Free
  Demeter

  Φρούτα & Λαχανικά Κατεψυγμένα 

  ανά σελίδα
  Προβάλλονται 1 - 16 από 23 αντικείμενα
  • 3,95 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Μπρόκολα βιολογικής καλλιέργειας από εκλεκτή ποικιλία  . Συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  ώστε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας λαχανικά  ανεξάρτητα από την εποχή .

  • 3,55 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Διαλεχτός αρακάς και καρότα baby  βιολογικής καλλιέργειας . Συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  ώστε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας λαχανικά  ανεξάρτητα από την εποχή .

  • 5,35 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

    Αρωματικές φράουλες βιολογικής καλλιέργειας διαλεγμένες μα το χέρι  . Συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  ώστε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας φρούτα ανεξάρτητα από την εποχή .

  • 5,50 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

    Αρωματικά κράνμπερρυ βιολογικής καλλιέργειας διαλεγμένα μα το χέρι  . Συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  ώστε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας φρούτα ανεξάρτητα από την εποχή .Ιδανικά για γλυκά και  κοκτέιλς .

  • 5,25 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

    Μύρτιλλα  βιολογικής καλλιέργειας με πλούσιο άρωμα , διαλεγμένα μα το χέρι  . Συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  ώστε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας φρούτα ανεξάρτητα από την εποχή .

  • 5,45 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

    Μείγμα από σμέουρα , μούρα ,κόκκινα φραγκοστάφυλα, φράουλες και βατόμουρα  βιολογικής καλλιέργειας με πλούσιο άρωμα , διαλεγμένα μα το χέρι  . Συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  ώστε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας φρούτα ανεξάρτητα από την...

  • 6,10 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Σμέουρα βιολογικής καλλιέργειας διαλεγμένα ένα - ένα με το χέρι . Συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  ώστε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας φρούτα ανεξάρτητα από την εποχή .

  • 3,98 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικού αρακά Μπάρμπα Στάθη, κατεψυγμένου, σε εξαιρετική τιμή, από την μοναδική ποικιλία σε φρούτα & λαχανικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Νόστιμος και τρυφερός αρακάς, συλλέγεται την κατάλληλη εποχή και καταψύχεται άμεσα. Καλλιεργείται στην Μακεδονία, με τους κανόνες της βιολογικής καλλιέργειας, σύμφωνα με τις σύγχρονες...

  • 4,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά κατεψυγμένα βιολογικά πλατιά φασολάκια Μπάρμπα Στάθης, στην καλύτερη τιμή, από το τμήμα μαναβικής του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Προσεχτικά επιλεγμένα, τρυφερά και νόστιμα λαχανικά, από βιολογικά κτήματα της Μακεδονίας. Αποτελλούν σημαντική πηγή πρωτεΐνης και βιταμίνης C.

  • 3,30 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικό σπανάκι σε φύλλα Μπάρμπα Στάθης, σε μοναδική τιμή, από τα κατεψυγμένα φρούτα & λαχανικά, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα πιο νόστιμα & τρυφερά φύλλα από σπανάκι έρχονται κατευθείαν στο πιάτο μας ! Καλλιεργούνται στην Μακεδονική γη σύμφωνα με τους κανόνες της βιολογικής γεωργίας, με αγάπη για την φύση & τον άνθρωπο.

  • 3,80 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικά φασολάκια στρογγυλά, του Μπάρμπα Στάθη, σε μοναδική τιμή, από τα κατεψυγμένα λαχανικά & φρούτα, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Διαλεχτά, νόστιμα και τρυφερά φασολάκια από επιλεγμένες βιολογικές καλλιέργειες. Καθαρισμένα & έτοιμα για μαγείρεμα !

  • 5,25 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικές κατεψυγμένες φράουλες, της Biocool, σε εξαιρετική τιμή, από τα φρούτα & τα λαχανικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Καλλιεργούνται χωρίς χημικά φυτοφάρμακα, συλλέγονται ώριμες & καταψύχονται άμεσα, διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά & τις βιταμίνες τους. Ιδανικές για γλυκά & smoothies.

  • 5,95 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικά κατεψυγμένα μύρτιλλα της Biocool, σε μοναδική τιμή, από τα φρούτα & τα λαχανικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Πλούσια σε βιταμίνη C, ιδανικά για τούρτες & επιδόρπια. Συλλέγονται ώριμα και καταψύχονται άμεσα. Διατηρούν έτσι τα θρεπτικά τους στοιχεία και την αυθεντική τους γεύση !

  • 5,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικά σμέουρα κατεψυγμένα, της Biocool, σε εκπληκτική τιμή, από τα φρούτα & τα λαχανικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Συλλέγονται την κατάλληλη στιγμή της ωριμότητας τους και καταψύχονται άμεσα. Έτσι παραμένουν πλούσια σε βιταμίνες και γεύση, ενώ είναι έτοιμα για χρήση στα smoothies, τα γλυκά & επιδόρπια.

  • 3,75 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικού μπρόκολου του Μπάρμπα Στάθη, σε εξαιρετική τιμή, από τα κατεψυγμένα φρούτα & λαχανικά του βιολογικού καταστήματατος Greenhousebio.gr. Ελληνικό, από διαλεχτές βιολογικές καλλιέργειες, έτοιμο για μαγείρεμα ! Απολαύστε το σαν σαλάτα, στον ατμό, ή σε πουρέ σαν συνοδευτικό για το κρέας. Είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες & αντιοξειδωτικά...

  • 2,75 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικών καρότων σε φέτες Μπάρμπα Στάθη, σε ασυναγώνιστη τιμή, από το τμήμα φρέσκων προϊόντων του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Διαλεχτά καροτάκια υψηλής ποιότητας από ελληνικά βιολογικά κτήματα, κομμένα σε ροδέλες έτοιμα για χρήση. Προσθέστε τα σε σούπες, σαλάτες ή γαρνιτούρες και απολαύστε την υπέροχη γεύση τους & την πολύτιμη...

  Προβάλλονται 1 - 16 από 23 αντικείμενα

  Είδατε πρόσφατα

  No viewed products

  QR code

  Είδατε πρόσφατα

  No products

  Menu