Φρούτα & Λαχανικά Κατεψυγμένα 

Προβάλλονται 1 - 16 από 16 αντικείμενα
 • 4,65 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικού αρακά Μπάρμπα Στάθη, κατεψυγμένου, σε εξαιρετική τιμή, από την μοναδική ποικιλία σε φρούτα & λαχανικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Νόστιμος και τρυφερός αρακάς, συλλέγεται την κατάλληλη εποχή και καταψύχεται άμεσα. Καλλιεργείται στην Μακεδονία, με τους κανόνες της βιολογικής καλλιέργειας, σύμφωνα με τις σύγχρονες...

 • 4,75 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά κατεψυγμένα βιολογικά πλατιά φασολάκια Μπάρμπα Στάθης, στην καλύτερη τιμή, από το τμήμα μαναβικής του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Προσεχτικά επιλεγμένα, τρυφερά και νόστιμα λαχανικά, από βιολογικά κτήματα της Μακεδονίας. Αποτελλούν σημαντική πηγή πρωτεΐνης και βιταμίνης C.

 • 3,85 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικό σπανάκι σε φύλλα Μπάρμπα Στάθης, σε μοναδική τιμή, από τα κατεψυγμένα φρούτα & λαχανικά, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα πιο νόστιμα & τρυφερά φύλλα από σπανάκι έρχονται κατευθείαν στο πιάτο μας ! Καλλιεργούνται στην Μακεδονική γη σύμφωνα με τους κανόνες της βιολογικής γεωργίας, με αγάπη για την φύση & τον άνθρωπο.

 • 4,60 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικά φασολάκια στρογγυλά, του Μπάρμπα Στάθη, σε μοναδική τιμή, από τα κατεψυγμένα λαχανικά & φρούτα, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Διαλεχτά, νόστιμα και τρυφερά φασολάκια από επιλεγμένες βιολογικές καλλιέργειες. Καθαρισμένα & έτοιμα για μαγείρεμα !

 • 5,40 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικά μαύρα κεράσια κατεψυγμένα, σε εξαιρετική τιμή από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα κατεψυγμένα κεράσια είναι η καλύτερη λύση για οποιαδήποτε στιγμή θέλουμε να γευτούμε ή να χρησιμοποιήσουμε στην ζαχαροπλαστική, μαγειρική, ή ακόμα και να συνοδεύσουμε γλυκά ή ποτό.

 • 4,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικού καλαμποκιού του Μπάρμπα Στάθη, σε εξαιρετική τιμή, από τα κατεψυγμένα φρούτα & λαχανικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Πλούσιο σε βιταμίνες & με την λαχταριστή γεύση του φρέσκου καλαμποκιού. Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Προσθέτε το σε σαλάτες, μαγειρευτά & σάλτσες, κάθε εποχή του χρόνου !

 • 4,30 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικών ανάμεικτων λαχανικών της Μπάρμπα Στάθης, σε μοναδική τιμή, από τα κατεψυγμένα φρούτα & λαχανικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Διαλεχτά στρογγυλά φασολάκια, αρακάς, πατάτα, καρότο & κόκκινη πιπεριά, συλλέγονται φρέσκα, καθαρίζονται και καταψύχονται για να τα έχουμε κάθε στιγμή στο ψυγείο μας έτοιμα για μαγείρεμα !

 • 4,40 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικού μπρόκολου του Μπάρμπα Στάθη, σε εξαιρετική τιμή, από τα κατεψυγμένα φρούτα & λαχανικά του βιολογικού καταστήματατος Greenhousebio.gr. Ελληνικό, από διαλεχτές βιολογικές καλλιέργειες, έτοιμο για μαγείρεμα ! Απολαύστε το σαν σαλάτα, στον ατμό, ή σε πουρέ σαν συνοδευτικό για το κρέας. Είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες & αντιοξειδωτικά...

 • 3,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικών καρότων σε φέτες Μπάρμπα Στάθη, σε ασυναγώνιστη τιμή, από το τμήμα φρέσκων προϊόντων του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Διαλεχτά καροτάκια υψηλής ποιότητας από ελληνικά βιολογικά κτήματα, κομμένα σε ροδέλες έτοιμα για χρήση. Προσθέστε τα σε σούπες, σαλάτες ή γαρνιτούρες και απολαύστε την υπέροχη γεύση τους & την πολύτιμη...

 • 3,95 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Μπρόκολα βιολογικής καλλιέργειας από εκλεκτή ποικιλία  . Συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  ώστε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας λαχανικά  ανεξάρτητα από την εποχή .

 • 3,55 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Διαλεχτός αρακάς και καρότα baby  βιολογικής καλλιέργειας . Συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  ώστε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας λαχανικά  ανεξάρτητα από την εποχή .

 • 2,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Κουνουπίδι βιολογικής καλλιέργειας . Τα λαχανικά συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Η κατάψυξη είναι μια φυσική και ήπια μέθοδος συντήρησης, στην οποία δε χρησιμοποιούνται συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα .

 • 4,15 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αρακάς βιολογικής καλλιέργειας . Τα λαχανικά συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Η κατάψυξη είναι μια φυσική και ήπια μέθοδος συντήρησης, στην οποία δε χρησιμοποιούνται συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα .     

 • 3,30 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Τρυφερά πρασινα φασολάκια  βιολογικής καλλιέργειας . Τα φασολάκια συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Η κατάψυξη είναι μια φυσική και ήπια μέθοδος συντήρησης, στην οποία δε χρησιμοποιούνται συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα . 

 • 4,60 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Γλυκό καλαμπόκι  βιολογικής καλλιέργειας . Τα καλαμπόκια συλλέγονται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα . Η κατάψυξη είναι μια φυσική και ήπια μέθοδος συντήρησης, στην οποία δε χρησιμοποιούνται συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση τους .

 • 3,40 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Τρυφερό , διαλεχτό  σπανάκι βιολογικής καλλιέργειας . Συλλέγεται τη την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής του και καταψύχεται άμεσα . Η κατάψυξη είναι φυσική και ήπια μέθοδος συντήρησης, στην οποία δε χρησιμοποιούνται συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα . Διατηρούνται έτσι αναλοίωτα  όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά και η γεύση  .

Προβάλλονται 1 - 16 από 16 αντικείμενα

Είδατε πρόσφατα

No viewed products

QR code

Είδατε πρόσφατα

No products

Menu