Φίλτρα αναζήτησης

Ενεργά φίλτρα:
  Gluten Free
  Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
  Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
  Lactose Free
  Demeter
  Origin

  Αυγά 

  Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα
  • 3,30 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικών αυγών με Ω3 "Χρυσά Αυγά" της Ελαιών Σκούρτη, σε εξαιρετική τιμή, από τα προϊόντα κρεοπωλείου, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ένα καινοτόμο προϊόν που προέρχεται από κότες που μεγαλώνουν σε βιολογικούς ελαιώνες της Κορινθίας. Τρέφονται με βιολογικές τροφές & βιολογικό λάδι & παράγουν αυγά πλούσια σε πολυακόρεστα Ωμέγα 3.

  • 3,55 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικών αυγών ημέρας, σε εξαιρετική τιμή, από το τμήμα κρεοπωλείου του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Όχι μόνο βιολογικά αλλά και με σφραγίδα ημέρας γέννησης. 

  • 3,60 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικά αυγά, από την Ελληνική γη , σε εξαιρετική τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα αυγά Τενεκετζή είναι κορυφαίας ποιότητας και υψηλής βιολογικής αξίας καθώς περνούν τακτικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους αποτελώντας έτσι μία φυσική επιλογή με πλούσια γεύση. 

  • 3,50 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικών αυγών "Χρυσά Αυγά" Κυθήρων, σε εκπληκτική τιμή, από τα φρέσκα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Παράγονται στην βιολογική φάρμα "ΦΑΤΣΕΑ" στα Κύθηρα. Το μικροκλίμα της περιοχής σε συνδυασμό με τη θαλάσσια αύρα, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης των πουλερικών. 

  • 0,50 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αυγά από πουλερικά που τρέφονται με τροφές που καλλιεργήθηκαν με φυσικές μεθόδους. Το αβγό αποτελεί την καλύτερη και πιο πλήρη τροφή. Είναι πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες και είναι το πολυτιμότερο τρόφιμο για τον οργανισμό. Ακόμη ποιοτικότερη τροφή αποτελούν τα ελληνικά βιολογικά αβγά, χωρίς τη χρήση φαρμάκων.

  • 4,25 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικό ασπράδι αυγού από τα Χρυσά Αυγά, χωρίς συντηρητικά, λιπαρά & χοληστερόλη, σε εξαιρετική τιμή, από το Βιο-Κρεοπωλείο, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Οι 40 διαφορετικές πρωτεΐνες που περιέχονται στο ασπράδι αποτελούν την καλύτερη πηγή φυσικής πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας.

  Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα

  Είδατε πρόσφατα

  No viewed products

  QR code

  Είδατε πρόσφατα

  No products

  Menu