Φίλτρα αναζήτησης

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
  Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
  Vegan
  Origin

  Μοσχαράκι 

  Προβάλλονται 1 - 15 από 15 αντικείμενα
  • 19,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Βιολογικό κομμάτι ελιάς από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος από τα Γρεβενά το οποίο εκτρέφεται σε οικολογικά καθαρούς βοσκότοπους με χρήση βιολογικών ζωοτροφών.

  • 20,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Ποντίκι από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος βιολογικής κτηνοτροφίας που τρέφεται μόνο με βιολογικές μη μεταλλαγμένες ζωοτροφές και μεγαλώνει με φυσιολογικούς ρυθμούς σε φάρμα στα Γρεβενά . Είναι πιο γευστικό από το συμβατικό και δεν περιέχει ορμόνες και αντιβιοτικά . Το ποντίκι λόγω του κολλαγόνου που περιέχει είναι ιδανικό για φαγητά με σάλτσες.

  • 16,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Ολόφρεσκο συκώτι γάλακτος ,ελληνικό , από μοσχαράκι βιολογικής κτηνοτροφίας που τρέφεται μόνο με βιολογικές  ζωοτροφές και μεγαλώνει με ήρεμους φυσικούς ρυθμούς σε φάρμα στα Γρεβενά .Είναι πιο νόστιμο από τα συμβατικά και έχει υψηλότερη διατροφική αξία , ενώ δεν περιέχει ορμόνες και αντιβιοτικά.

  • 17,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Κιμάς από ελληνικό μοσχαράκι βιολογικής κτηνοτροφίας που τρέφεται μόνο με βιολογικές  ζωοτροφές και μεγαλώνει με ήρεμους φυσικούς ρυθμούς σε φάρμα στα Γρεβενά . Δεν περιέχει ορμόνες και αντιβιοτικά όπως το συμβατικό κρέας , είναι πιο θρεπτικός και πιο εύγευστος.

  • 23,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Μπριζόλα κόντρα ή σπαλομπριζόλα από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος το οποίο εκτρέφεται μόνο με βιολογικές τροφές και μεγαλώνει ελεύθερα με φυσιολογικούς ρυθμούς μέσα σε φάρμα βιολογικής κτηνοτροφίας στα Γρεβενά. Το βιολογικό κρέας δεν είναι επιβαρυνμένο με χημικά φάρμακα και αντιβιώσεις , όπως το συμβατικό . Αντίθετα είναι πιο θρεπτικό και πιο γευστικό  

  • 27,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Βιολογικό κομμάτι ουράς από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος από τα Γρεβενά το οποίο εκτρέφεται σε οικολογικά καθαρούς βοσκότοπους με χρήση βιολογικών ζωοτροφών. Έχει υψηλότερη διατροφική αξία και καλύτερη γεύση από το συμβατικό καθώς είναι απαλλαγμένο από αντιβιοτικά και ορμόνες.

  • 19,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Σπάλα χωρίς οστό από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος το οποίο εκτρέφεται μόνο με βιολογικές τροφές και μεγαλώνει ελεύθερα με φυσιολογικούς ρυθμούς , χωρίς ορμόνες και ανιβιώσεις, σε φάρμα βιολογικής κτηνοτροφίας στα Γρεβενά. Η σπάλα είναι ιδανική για κοκκινιστό και επειδή είναι βιολογική, είναι ακόμα πιο νόστιμη και θρεπτική.    

  • 19,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Στρογγγυλό από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος βιολογικής κτηνοτροφίας που τρέφεται μόνο με βιολογικές  ζωοτροφές και μεγαλώνει με φυσιολογικούς ρυθμούς σε φάρμα στα Γρεβενά . Είναι πιο πλούσιο σε πρωτείνες και μέταλλα και πιο γευστικό από το συμβατικό καθώς δεν περιέχει ορμόνες και αντιβιοτικά. Το στρογγυλό είναι ιδανικό για φαγητά κατσαρόλας ή φούρνου.  

  • 35,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

    Βιολογικό φιλέτο από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος ,το οποίο εκτρέφεται σε οικολογικούς βοσκότοπους αποκλειστικά με βιολογικές ζωοτροφές.Το φιλέτο είναι το εκλεκτότερο κομμάτι του μοσχαριού , καθώς είναι εξαιρετικά τρυφερό και γευστικό . Το βιολογικό φιλέτο είναι ακόμα πιο νόστιμο διότι είναι απαλλαγμένο από αντιβιοτικά και ορμόνες.  

  • 25,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Νουά από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος το οποίο μεγαλώνει σε φάρμα βιολογικής κτηνοτροφίας στα Γρεβενά και τρέφεται μόνο με βιολογικές ζωοτροφές. Δεν περιέχει χημικά κατάλοιπα από ορμόνες και αντιβιοτικά όπως το συμβατικό κρέας και γι' αυτό είναι πιο νόστιμο και έχει πιο θρεπτικό. Το νουά είναι ιδανικό για φαγητά κατσαρόλας.

  • 20,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

    Βιολογικό κομμάτι λάπας από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος από τα Γρεβενά το οποίο εκτρέφεται σε οικολογικά καθαρούς βοσκότοπους με χρήση βιολογικών ζωοτροφών. Το βιολογικό μοσχαρίσιο κρέας είναι πιο νόστιμο και έχει υψηλότερη διατροφική αξία από το συμβατικό.

  • 21,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Κιλότο από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος το οποίο μεγαλώνει ελεύθερα  σε φάρμα βιολογικής κτηνοτροφίας στα Γρεβενά και τρέφεται μόνο με βιολογικές μη μεταλλαγμένες ζωοτροφές  . Δεν περιέχει χημικά κατάλοιπα από ορμόνες και φάρμακα όπως το συμβατικό κρέας και γι' αυτό είναι πιο νόστιμο και έχει πιο υψηλή διατροφική αξία.  

  • 17,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Απολαυστικά μπιφτέκια με συνταγή Greenhouse από μοσχαράκι 100% βιολογικής καλλιέργειας , ψωμί ζέας, βιολογικά αυγά και αλάτι Ιμαλαϊων. Είναι ολόφρεσκα αφού ετοιμάζονται τη στιγμή που τα ζητάτε!

  • 12,45 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικού ρολού από μοσχαράκι Γρεβενών, σε ασύγκριτη τιμή, από τα προϊόντα κρεοπωλείου, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Φτιαγμένο αποκλειστικά από το καλύτερο ελληνικό κρέας και μπαχαρικά βιολογικής καλλιέργειας, γίνεται ένα πεντανόστιμο πιάτο που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας !! Το μυστικό της νοστιμιάς βρίσκεται στα αγνά,...

  • 19,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Σνίτσελ από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος βιολογικής κτηνοτροφίας που τρέφεται μόνο με βιολογικές μη μεταλλαγμένες ζωοτροφές και μεγαλώνει με φυσιολογικούς ρυθμούς σε φάρμα στα Γρεβενά. Είναι πιο πλούσιο σε πρωτείνες και μέταλλα και πιο γευστικό από το συμβατικό καθώς δεν περιέχει ορμόνες και αντιβιοτικά.

  Προβάλλονται 1 - 15 από 15 αντικείμενα

  Είδατε πρόσφατα

  No viewed products

  QR code

  Είδατε πρόσφατα

  No products

  Menu