bio-product
Βιολογικός Πουρές με Καρότο, Μάνγκο, Μπανάνα & Αχλάδι, Bio 100γρ., Holle
search
  • Βιολογικός Πουρές με Καρότο, Μάνγκο, Μπανάνα & Αχλάδι, Bio 100γρ., Holle
  • Βιολογικός Πουρές με Καρότο, Μάνγκο, Μπανάνα & Αχλάδι, Bio 100γρ., Holle

Βιολογικός Πουρές με Καρότο, Μάνγκο, Μπανάνα & Αχλάδι, Bio 100γρ., Holle

9318
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού πουρέ με καρότο, μάνγκο, μπανάνα & αχλάδι, της Holle, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, σε μοναδική τιμή, από τις βρεφικές τροφές του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αγνός πουρές από φρούτα βιοδυναμικής & βιολογικής καλλιέργειας, κατάλληλος για βρέφη από 6 μηνών. Ιδανικό σαν σνακ, σε πολύ πρακτική συσκευασία. Χωρίς συντηρητικά.

1,85 €
με ΦΠΑ

Ο πουρές με καρότο, μάνγκο, μπανάνα και αχλάδι της Holle, είναι μία εξαιρετική επιλογή στα πρώτα στάδια της ζωής όπου γίνεται η γνωριμία των παιδιών-βρεφών με τις ημιστερεές τροφές. Η ένταξη ποικιλίας τροφίμων από νωρίς φαίνεται να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις διατροφικές επιλογές του ατόμου στην ενήλικη ζωή καθώς και την μετέπειτα υγεία του.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Καρότο βιοδυναμικής γεωργίας 40%, μάνγκο βιοδυναμικής γεωργίας 20%, μπανάνα βιοδυναμικής γεωργίας 20%, αχλάδι βιοδυναμικής γεωργίας 20%, συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού βιολογικής καλλιέργειας.

Χρησιμοποιήστε κουτάλι για το τάισμα. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο έως 2 μέρες.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΒΙΟΦΡΕΣΚΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, 2310688553-4, 800599157, ΖΑΠΠΑ & ΜΑΚ ΑΓΩΝΑ 9
Συγκατάθεση για cookie