Κατηγορίες

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή AlmaWin

Φέρνοντας την ανοχή του δέρματος, την οικολογία και τη δύναμη καθαρισμού κάτω από μια στέγη, αυτός είναι και παραμένει ο στόχος μας. Έχουμε θέσει ως στόχο μας να πάμε έστω και ένα βήμα παραπέρα.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 16 από 33 αντικείμενα
 • 4,30 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά υγρού πιάτων, με άρωμα μανταρίνι, σε εξαιρετική τιμή από τα είδη σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος, Greenhousebio.gr. Χάρη στο έλαιο μανταρινιού από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια το απορρυπαντικό εξασφαλίζει φρεσκάδα απομακρύνοντας τα λίπη απο τα πιάτα σας. 

 • 4,10 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά αλάτων πλυντηρίου, δερματολογικά ελεγμένων και με πιστοποίηση Ecogarantie, σε εξαιρετική τιμή από τα είδη σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Τα άλατα πιάτων ρυθμίζουν την σκληρότητα του νερού, αποτρέποντας τη συσσώρευση των αλάτων στους σωλήνες και το εσωτερικό του πλυντηρίου. 

 • 8,50 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά υποαλλεργικού υγρού απορρυπαντικού για το πλυντήρι, σε ασυναγώνιστη τιμή, από τα είδη σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Το απορρυπαντικό είναι ιδανικό για λευκά και χρωματιστά υφάσματα, βαμβακερά, λινά και συνθετικά ρούχα. Χάρη στην σύνθεση του είναι το καταλληλότερο απορρυπαντικό για παιδιά και μωρά με ευαίσθητο δέρμα....

 • 3,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά υγρού απορρυπαντικού πιάτων, με άρωμα λεμόνι, σε εξαιρετική τιμή από τα είδη σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Χάρη στο έλαιο λεμονόχορτου από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια το απορρυπαντικό εξασφαλίζει φρεσκάδα απομακρύνοντας τα λίπη απο τα πιάτα σας. 

 • 4,65 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά απορρυπαντικού πιάτων, σε ασυναγώνιστη τιμή από τα είδη σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr.  Το απορρυπαντικό αφαιρεί ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες από τα πιάτα σας, προσφέροντάς του λάμψη και άρωμα που διαρκεί. 

 • 5,95 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά υγρού απορρυπαντικού, για χρωματιστά ρούχα, σε ασυναγώνιστη τιμή από τα είδη σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Το υγρό απορρυπαντικό είναι δερματολογικά ελεγμένο, δεν περιέχει ένζυμα, προστατεύει τα ρούχα από το ξεθώριασμα, προσφέροντάς τους χρώμα που διαρκεί και ένα ευχάριστο άρωμα από άνθη φλαμουριάς. 

 • 8,55 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά υγρού απορρυπαντικού, για χρωματιστά ρούχα, σε ασυναγώνιστη τιμή, από τα προϊόντα σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Το απορρυπαντικό είναι δερματολογικά ελεγμένο και συνιστάται από την Γερμανική Ένωση Άσθματος και αλλεργιών. Χάρη στην σύνθεση του, είναι ιδανικό για λευκά και χρωματιστά ρούχα, προσφέροντάς τους λάμψη που...

 • 8,10 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά υγρού απορρυπαντικού για σκούρα και μαύρα ρούχα, σε εξαιρετική τιμή, από τα είδη σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Το απορρυπαντικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον, προέρχεται από συστατικά φυσικής προέλευσης και συσκευασία από 95% ανακυκλωμένο PET. Είναι ιδανικό για πλύσιμο στο χέρι και για όλα τα επίπεδα σκληρότητας του...

 • 4,20 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά μαλακτικού ρούχων, με άρωμα λεβάντας, σε εξαιρετική τιμή από τα είδη σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Το μαλακτικό ρούχων είναι κατασκευασμένο από συσκευασία 95% ανακυκλώσιμη, με φυσικές πρώτες ύλες φυτικής και ορυκτής προέλευσης. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα. 

 • 4,10 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά λευκαντικού με ενεργό οξυγόνο, σε ασυναγώνιστη τιμή από τα είδη σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Το λευκαντικό οξυγώνου λειτουργεί ως χλωρίνη και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αφαίρεση λεκέδων στο πλυντήριο πιάτων, στον καθαρισμό αποχετεύσεων ακόμα και για την συντήρηση μηχανήματος, αρκεί να χρησιμοποιείται στους  30 °...

 • 4,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά υγρού υαλιστικού πλυντηρίου πιάτων, χωρίς άρωμα, σε ασυναγώνιστη τιμή από τα είδη σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Το υαλιστικό προσφέρει λάμψη, εξουδετερώνει τα υπολείμματα, αποτρέπει τους λεκέδες αλάτων στο ξέβγαλμα και είναι κατάλληλο για όλα τα είδη πλυντηρίων. 

 • 4,20 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά καθαριστικού γενικής χρήσης, σε εξαιρετική τιμή, από τα είδη σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Το καθαριστικό είναι ιδανικό για όλες τις αδιάβροχες επιφάνειες όπως πάγκος κουζίνας, έπιπλα κουζίνας, πλακάκια, πλαστικές επιφάνειες, περβάζια παραθύρων και δάπεδα όλων των ειδών. Αφαιρεί την βρωμιά, λίπη και σκόνη προσφέροντας ένα...

 • 4,30 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά καθαριστικού για την τουαλέτα, με άρωμα λεμόνι, σε εξαιρετική τιμή, από τα είδη σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Το καθαριστικό αφαιρεί την βρωμιά, τα άλατα και τα υπολείμματα ούρων, εξαλείφοντας τις οσμές και προσφέροντας ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού. 

 • 3,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά υγρού πιάτων, με άρωμα άγριο τριαντάφυλλο, σε ασυναγώνιστη τιμή από τα είδη σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Το υγρό απορρυπαντικό καθαρίζει με φυσικό τρόπο τα πιάτα, αφαιρεί τα λίπη και τους ρύπους, προσφέροντας τους ευχάριστο άρωμα. 

 • 4,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά καθαριστικού για τα τζάμια & τις γυάλινες επιφάνειες, AlmaWin, σε εξαιρετική τιμή από τα είδη σπιτιού του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Εξαιρετικά αποτελεσματικό σε καθρέπτες, παράθυρα, πόρτες, γυάλινα τραπέζια, τηλεόραση & οθόνη υπολογιστή, βαμμένα έπιπλα, πλαστικές επιφάνειες, πλακάκια, παράθυρα αυτοκινήτου!

 • 4,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά καθαριστικού μπάνιου, με άρωμα μέντας, σε ασυναγώνιστη τιμή από τα είδη σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Το καθαριστικό μπάνιου αφαιρεί αποτελεσματικά την βρωμιά και τα άλατα, χαρίζοντας λάμψη και ευχάριστο άρωμα στο μπάνιο σας.  Το αιθέριο έλαιο μέντας προέρχεται από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια. Τα προϊόντα AlmaWin...

Προβάλλονται 1 - 16 από 33 αντικείμενα

QR code

Είδατε πρόσφατα

No products

Menu