L-Glutamine 60 κάψουλες 500mg, Nature's Plus

Νέο προϊόν

Κάθε φυτική κάψουλα περιέχει 500 mg υψηλής ενεργότητας / καθαρότητας (pharmaceutical grade) L-γλουταμίνη. Η γλουταμίνη μετέχει στη σύνθεση της γλουταθειόνης (στο συκώτι και στα νεφρά), αυξάνοντας έτσι το επίπεδό της στους φυσιολογικούς ιστούς, ενώ, παραδόξως, μειώνει το επίπεδό της στους καρκινικούς ιστούς, καθιστώντας τους έτσι πιο ευάλωτους στη χημειοθεραπεία και στην ακτινοθεραπεία.

 
 
 

Περισσότερες λεπτομέρειες

5826

16,02 €

23,22 €

-31%

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: NATURE'S PLUS

 
Άλλες πληροφορίες

 Σημείωση: Το γράμμα L πριν από το όνομα ενός αμινοξέος δείχνει ότι το αμινοξύ δεν είναι συνθετικό, αλλά προέρχεται από φυσικές πηγές.

 Συνήθης Χρήση:Μία κάψουλα την ημέρα.

 

 

ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΗ


Η γλουταμίνη μετέχει στη σύνθεση της γλουταθειόνης (στο συκώτι και στα νεφρά), αυξάνοντας έτσι το επίπεδό της στους φυσιολογικούς ιστούς, ενώ, παραδόξως, μειώνει το επίπεδό της στους καρκινικούς ιστούς, καθιστώντας τους έτσι πιο ευάλωτους στη χημειοθεραπεία και στην ακτινοθεραπεία*.

Σε συμφωνία με τα παραπάνω είναι τα αποτελέσματα μελέτης με πάσχοντες από οξεία μυελογενή λευχαιμία, οι οποίοι έλαβαν γλουταμίνη 3 μέρες πριν την έναρξη πολυφάρμακης χημειοθεραπείας: η διάρροια των ασθενών ήταν λιγότερο σοβαρή και διήρκεσε λιγότερο. Μειώθηκε επίσης η παρεντερική διατροφή και η συστηματική αντιμυκητική θεραπεία (Eur J Cancer, 1997,33:19-20).

Επίσης, σε μελέτη με ζώα η χορήγηση γλουταμίνης επιτάχυνε τη θεραπεία εντερίτιδας εξ ακτινοθεραπείας, ενώ και σε πεπτικά έλκη από ασπιρίνη έδειξε σημαντικές προστατευτικές/θεραπευτικές ιδιότητες (4 x 500 mg, μία ώρα πριν κάθε γεύμα και πριν τον ύπνο).

Άλλη σημαντική ιδιότητα της γλουταμίνης είναι η μείωση της επιθυμίας για αλκοόλ σε εξαρτημένα από αυτό άτομα, ενώ επίσης μειώνει το άγχος και βελτιώνει τον ύπνο τους (Quart J Stud Alcohol, 1957, 18(4):581-87).

Αν και υπό φυσιολογικές συνθήκες η γλουταμίνη είναι μη απαραίτητο αμινοξύ (δηλ. το σώμα μπορεί να συνθέσει τις απαραίτητες γι` αυτό ποσότητες), σε συνθήκες έντονου σωματικού στρες (π.χ. καρκίνος, χειρουργικά ή άλλα τραύματα, εγκαύματα, σηπτικές καταστάσεις, έντονες σωματικές καταπονήσεις) η γλουταμίνη γίνεται απαραίτητο αμινοξύ, όποτε τα συμπληρώματα γλουταμίνης αποκτούν ιδιαίτερη αξία.*Ορισμένοι διακεκριμένοι ιατροί, όπως ο Andrew Weil, συνιστούν αντιοξειδωτικά συμπληρώματα μετά το τέλος της κυτταροτοξικής θεραπείας (χημειοθεραπεία / ακτινοθεραπεία) και όχι κατά τη διάρκειά της, με το σκεπτικό ότι, σε αντίθετη περίπτωση, τα αντιοξειδωτικά θα προστάτευαν έναντι της θεραπείας εξίσου τα φυσιολογικά και τα καρκινικά κύτταρα. Η γλουταμίνη, προστατεύοντας επιλεκτικά τα φυσιολογικά κύτταρα, έχει ιδιαίτερη αξία κατά τη διάρκεια της κυτταροτοξικής θεραπείας.

 

 

 

 

Oι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nature's Plus είναι ένας επιστημονικά εξελιγμένος χώρος για την επινόηση και παραγωγή ανώτερης ποιότητας, υψηλής ενέργειας συμπληρωμάτων διατροφής.

Όλες οι πρώτες ύλες που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μπαίνουν σε ειδικούς απομονωμένους χώρους, μέχρι οι τεχνικοί του ποιοτικού ελέγχου να βεβαιώσουν ότι πληρούν τα υψηλά στάνταρντ της Nature's Plus για ποιότητα και γνησιότητα. Μόνο τότε οι πρώτες ύλες εισέρχονται στους χώρους παραγωγής.Τα πλέον αυστηρά κριτήρια ποιότητας εφαρμόζονται καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η εμπειρία και η επιστημονική γνώση, όσον αφορά την παραγωγή υγιεινών προϊόντων, συνδυασμένη με πνεύμα δημιουργίας και αφοσίωσης, επέτρεψε να επιτευχθούν τα υψηλότερα δυνατά στάνταρντ ποιότητας. Η δέσμευση της Nature's Plus όσον αφορά την ποιότητα είναι διαρκής και αταλάντευτη όπως ακριβώς και για εμάς στο Greenhouse .

 
 
 
 
Χαρακτηριστικά
OriginForeign
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Menu