

Λεπτές φέτες προσούτο ελαφρώς αλατισμένο , φυσικώς ωριμασμένο σε ειδικές συνθήκες που μόνο η αλλαντοποιία Στρεμμένου ξέρει να δημιουργεί. . Το προσούτο, μπορεί να θεωρείται ιταλικό αλλαντικό, αλλά δεν διαφέρει και πολύ από το χοιρινό "ακροκώλιον" των προγόνων μας. Παράγεται από εκλεκτό χοιρινό κρέας στον Προυσό της Ευρυτανίας χωρίς χημικά πρόσθετα.
To Greenhouse φέρνει στο τραπέζι σας τη παραδοσιακή γεύση και την αγνή νοστιμιά των πολυβραβευμένων αλλαντικών Ευρυτανίας.
Το Αλλαντοποιείο Στρεμμένου άρχισε να λειτουργεί το 1992 και είναι η μοναδική μονάδα στη χώρα που παράγει προϊόντα φυσικής ωρίμανσης, δίχως να γίνεται πρόσμιξη συντηρητικών.Τα προϊόντα της εταιρείας είναι εμπλουτισμένα με φυσικά αρώματα και συνταγές που τα κάνουν περιζήτητα εντός και εκτός Ελλάδος.
Στο δάσος του Στρογγυλοβουνίου, δίπλα στο αλλαντοποιείο, βρίσκεται η όμορφη γουρουνοφάρμα της μονάδας. Εκεί, εκτός από τις γνωστές ράτσες χοίρων γίνεται και η εκτροφή διασταυρωμένου αγριόχοιρου για τη παραγωγή εκλεκτών αλλαντικών από την άγρια φύση.