Νερό Οξυγονούχο, Oxygizer
search
  • Νερό Οξυγονούχο, Oxygizer

Νερό Οξυγονούχο, Oxygizer

998
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Με 35 φορές περισσότερο οξυγόνο από τα συμβατικά μεταλλικά νερά και 25 φορες πάνω από το νερό της βρύσης, το νερο αυτό, με την υψηλή καθαρότητα (πλούσιο σε ασβέστιο και μαγνήσιο, χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο), είναι ιδανικό για τη μεγιστοποίηση των επιδόσεων κατά τη διάρκεια της πιο έντονης φυσικής δραστηριότητας

2,85 €
με ΦΠΑ

Βασικά στοιχεία όπως το νερό και το οξυγόνο. Τα δύο αυτά μαζί ενωμένα σε ένα κρυστάλλινο νερό. Το OXYGIZER - water & oxygen εγγυάται την μεγαλύτερη συγκέντρωση οξυγόνου ανά λίτρο νερού. Είναι το πρώτο και μοναδικό νερό παγκοσμίως, εμπλουτισμένο με 150mg καθαρού οξυγόνου ανά λίτρο ενώ, κατά μέσο όρο, ένα λίτρο κοινού εμφιαλωμένου νερού περιέχει 5 με 8mg οξυγόνου. Παράγεται και συσκευάζεται στο Τυρολό της Αυστρίας, είναι μη ανθρακούχο, χωρίς ζάχαρη (0 θερμίδες), χωρίς χρωστικές ουσίες και βελτιωτικά γεύσης. -Το προϊόν της ζωής μας-. ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ. Η έλλειψη οξυγόνου μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, απώλεια συγκέντρωσης, καθώς και επιβάρυνση της ποιότητας του οργανισμού μας. Το OXYGIZER μεταφέρει οξυγόνο σε κάθε κύταρρο του σώματος ώστε να επανακάμψει σταδιακά εξαφανίζοντας την περίπτωση έλλειψης οξυγόνου. Αυξάνει την απόδοση και βοηθά στη γρήγορη αποκατάσταση. Κατάλληλο για όλους τους αθλητές, καθώς και εκείνους που κάνουν οποιαδήποτε φυσική άσκηση. Επιστημονικά τέστ, έχουν αποδείξει ότι οι αθλητές που το πίνουν έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν καλύτερη απόδοση καταβάλλοντας λιγότερη προσπάθεια καθώς επίσης και γρηγορότερη αποκατάσταση και θεραπεία.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΒΙΟΥΓΕΙΑ ΕΠΕ, 2102848522, 99057910, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 5