Λεκιθίνη σε Κόκκους GMO 454gr, Now

Νέο προϊόν

Η NOW® Non-GMO Lecithin Granules (σε κόκκους) προέρχεται από μη γενετικά τροποποιημένους σπόρους σόγιας που έχουν Ταυτότητα Κονσερβοποίησης (IP). Αυτό εγγυάται ότι η σόγια είναι από σπόρους που έχουν πιστοποιηθεί ως Non-GMO.

 
 
 

Περισσότερες λεπτομέρειες

292

35,20 €

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: NOW

 
Άλλες πληροφορίες

Η Λεκιθίνη είναι μια φυσική ένωση που βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα των φυτών και των ζώων. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε όλες σχεδόν τις βιολογικές διαδικασίες - συμπεριλαμβανομένης της νευροδιαβίβασης, την αναπνοή και την παραγωγή ενέργειας. Η λέξη λεκιθίνη προέρχεται από την ελληνική Lekithos, που σημαίνει «κρόκο αυγού». Ένα όνομα που ταιριάζει σε αυτήν τη βασική ουσία, αφού το αυγό θεωρείται σύμβολο της ζωής, της δύναμης και της γονιμότητας. Η Λεκιθίνη είναι σημαντική για όλες αυτές τις βιολογικές λειτουργίες και ακόμη περισσότερες.

Ο εγκέφαλός μας είναι περίπου 30% λεκιθίνη. Το έλυτρο μυελίνης που προστατεύει τον εγκέφαλο, τη σπονδυλική στήλη και χιλιάδες νεύρα στο σώμα σας είναι σχεδόν κατα δύο τρίτα λεκιθίνη. Ακόμη και η καρδιά έχει μια υψηλή συγκέντρωση λεκιθίνης. Η Λεκιθίνη αποτελείται από πολλά διαφορετικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της χολίνης, λινελαϊκού οξέως, φωσφατιδυλσερίνης, ευεργετικών λιπαρών οξέων και των τριγλυκεριδίων. Αυτά τα πολύτιμα συστατικά της λεκιθίνης είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία πολλών μεταβολικών διαδικασιών.

 
 
 
 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΌχι
Χωρίς Προσθήκη ΖάχαρηςΌχι
OriginForeign
Χωρίς Προσθήκη ΑλατιούΌχι
VeganΌχι
BioΌχι
Lactose FreeΌχι
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu