Μείγμα Χυμών Ακάι Plus 32 Oz (909 ml), Now

Νέο προϊόν

Από τα φοινικόδεντρα Acai, που φυτρώνουν βαθειά στα Βραζιλιάνικα δάση του Αμαζονίου, παίρνουμε ένα από τα πιο αξιοσημείωτα και θρεπτικά φρούτα του πλανήτη, τα μούρα Acai (Euterpe oleracea), ανεκτίμητα φρούτα για τα γενναιόδωρα θρεπτικά τους συστατικά, την ευχάριστη γεύση και την ικανότητα να παρέχουν υγεία και ζωντάνια.

 
 
 

Περισσότερες λεπτομέρειες

224

32,65 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: NOW

 
Άλλες πληροφορίες

Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα λόγω της αντιοξειδωτικής προστασίας που προσφέρουν, αφού περιέχουν Βιταμίνη C, πολυφενόλες -συμπεριλαμβανομένων των ανθοκυανίνων, κατεχινών, ρουτίνης- και είναι πλούσια σε ελλαγικό οξύ (ellagic acid). Αυτές και άλλες αντιοξειδωτικές ενώσεις προστατεύουν τους ευαίσθητους ιστούς από την επίθεση των ελεύθερων ριζών, ένας παράγοντας βασικός για την υγιή γήρανση.
 
 
 
Τα συστατικά και τα αντιοξειδωτικά στοιχεία του NOW®  ACAI Juice βοηθούν στην υποστήριξη μιας υγιούς ανοσοποιητικής και αντιφλεγμονώδους απόκρισης, μέσω της ρυθμιστικής δράσης τους στην παραγωγή Νιτρικού Αζώτου (ΝΟ). Ρυθμίζοντας, επίσης την υγιή  αγγειώδη απόκριση στο stress, στηρίζει σημαντικά μια υγιή καρδιά και υγιή αιμοφόρα αγγεία.
 
 
 
Τα μούρα Acai είναι γνωστά ως συμπλήρωμα απώλειας βάρους. Οι ιδιότητες των μούρων acai που σχετίζονται με την απώλεια βάρους, μπορούν να εξηγηθούν σε μεγάλο βαθμό από το αυξημένο μεταβολικό ρυθμό που προκαλούν. Αυτό συμβαίνει λόγω του πολύ μεγάλου ποσού των αντιοξειδωτικών που περιέχει. Αυτό οδηγεί σε ταχύτερη διάσπαση του λίπους, αυξάνει τα επίπεδα της ενέργειας και καταπολεμά την κόπωση. Συνδυασμένα τα αποτελέσματα αυτά, καθιστούν τη διαδικασία της απώλειας βάρους ταχύτερη και ευκολότερη, χωρίς τις παρενέργειες που συνήθως συνδέονται με συνθετικές χημικές ουσίες.
 
 
 
Το NOW®  ACAI Juice έχει μια δροσιστική γεύση μούρου και κάθε 1 oz. παρέχει 6,500mg Acai συμπυκνωμένο χυμό.
 

 
 
 
 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΌχι
Sugar FreeΌχι
OriginForeign
Salt FreeΌχι
VeganΌχι
BioΌχι
Lactose FreeΌχι

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu