Εκχύλισμα Σπόρων Σταφυλιού Aντιοξειδωτικό 60mg - 90 Vcaps, Now

Νέο προϊόν

  Το Grape Seed extract και οι OPC, έχουν αποτελέσει το αντικείμενο πολυάριθμων επιστημονικών μελετών που καταδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους στην υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας και την ισσοροπία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2293

18,79 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: NOW

 
Άλλες πληροφορίες

  

   Το NOW Grape Seed extract είναι ένα πολύ συμπυκνωμένο φυσικό εκχύλισμα που περιέχει τουλάχιστον 90% πολυφαινόλες, τις ευεργετικές αντιοξειδωτικές ουσίες που βρέθηκαν σε σπόρους σταφυλιών,συμπεριλαμβανομένων των OPC (ολιγομερή προανθοκυανιδίνες).      

 

  Επιπλέον, μη-κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, υποστηρίζει τη λειτουργία του εγκεφάλου και των νεύρων. Ακόμη φαίνεται, πως βοηθάει στην αλεργική ρινίτιδα, την υψηλή αρτηριακή πίεση, τους κιρσούς, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, την ηλιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης.

 

   Σε μια μελέτη του 2009, σε 32 ασθενείς με διαβήτη τύπου 2 σε υψηλό καρδιαγγειακό κίνδυνο, τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν, ότι το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού βελτίωσε σημαντικά τους δείκτες της φλεγμονής και της γλυκόζης του αίματος. Οι ερευνητές της μελέτης καταδεικνύουν, ότι το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού μπορεί να έχει θεραπευτικό ρόλο στη μείωση του καρδιαγγειακού κινδύνου.

 

   Σε μια άλλη μελέτη του 2009, σε άτομα με μεταβολικό σύνδρομο, οι ερευνητές διαπίστωσαν, ότι τέσσερις εβδομάδες θεραπείας με εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού μείωσε τόσο τη συστολική όσο και τη διαστολική αρτηριακή πίεση.

 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΌχι
Sugar FreeΌχι
OriginForeign
Salt FreeΌχι
BioΌχι
Lactose FreeΌχι
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Menu