Μανιτάρια Rei-Shi 270mg 100Caps, Now

Νέο προϊόν

Στην παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το Reishi θεωρείται ότι ενεργεί για θρέψη, τόνωση, αφαίρεση τοξινών, διασκόρπιση συσσώρευσης. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση ασθενειών που συνδέονται με τη στεφανιαία νόσο, χρόνια βρογχίτιδα, υπέρταση και τον καρκίνο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

251

21,40 €

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: NOW

 
Άλλες πληροφορίες

Τα εξειδικευμένα αυτά είδη μανιταριού που χρησιμοποιεί η NOW FOODS παράγονται από ζώντα mycelia και μύκητες σε «στάδιο καρποφορίας» που αναπτύσσονται σε βιολογικό καστανό ρύζι υπό ελεγχόμενες, υγιεινές, χωρίς χημικές ουσίες και μαγιά συνθήκες.
 
Στην παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το Reishi θεωρείται ότι ενεργεί για θρέψη, τόνωση, αφαίρεση τοξινών, διασκόρπιση συσσώρευσης. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση ασθενειών που συνδέονται με τη στεφανιαία νόσο, χρόνια βρογχίτιδα, υπέρταση και τον καρκίνο.
 
 
 
Σύμφωνα με έρευνα για τα ιατρικά οφέλη των μανιταριών, το Reishi αυξάνει την ζωτικότητα, βελτιώνει τις στεφανιαίες αρτηρίες, αναστέλλει τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων, ομαλοποιεί την πίεση του αίματος, ανακουφίζει από το στρες και το άσθμα και προλαμβάνει και αντιμετωπίζει ορισμένες μορφές καρκίνου και άλλων εκφυλιστικών ασθενειών. Οι β-γλυκάνες που βρέθηκαν στα Reishi υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της γήρανσης.
 
Η βασική βιολογική δραστηριότητα αυτού του μανιταριού προέρχεται από τις triterpenes και τους πολυσακχαρίτες. Οι triterpenes αναφέρθηκε ότι έχουν adaptogenic, αντιυπερτασικά και αντι-αλλεργιογόνα αποτελέσματα. Ενεργά συστατικά στο μανιτάρι Reishi είναι επίσης, οι στερόλες, η κουμαρίνη, η μαννιτόλη και οι triterpenoids γνωστές ως ganoderic οξέα. Το τελευταίο βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, μείωση της χοληστερόλης (LDL) και τα τριγλυκερίδια και ενεργεί ως αντιπηκτικό. Όλα αυτά τα οφέλη συμβάλλουν σε ένα υγιές καρδιαγγειακό σύστημα. Το μανιτάρι Reish έχει αντιβακτηριακές, αντιιικές ιδιότητες και δραστηριότητα κατά του όγκου για την πρόληψη του καρκίνου, καθώς και κατά του ιού του απλού έρπητα, της ηπατίτιδας Β, του ιού HIV, και του ιού της Λοιμώδους Μονοπυρήνωσης (Epstein-Barr).

 

 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΌχι
Χωρίς Προσθήκη ΖάχαρηςΌχι
OriginForeign
Χωρίς Προσθήκη ΑλατιούΌχι
VeganΌχι
BioΌχι
Lactose FreeΌχι
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

21 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Menu