Ασβέστιο Υδροξυαπατίτης 1000mg - 120 Caps, Now

Νέο προϊόν

   Ο μικροκρυσταλλικός υδροξυαπατίτης (ΜΗ) είναι ένα συμπλήρωμα ασβεστίου με ανώτερη απορρόφηση, σε σύγκριση με άλλα συμπληρώματα ασβεστίου, και ονομάζεται έτσι λόγω της υψηλής συγκέντρωσής του σε ιόντα υδροξυλίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2208

19,20 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: NOW

 
Άλλες πληροφορίες

  

Ο υδροξυαπατίτης είναι το κυριότερο συστατικό του σμάλτου των δοντιών.Το NOWCalciumHydroxyapatite πρόκειται για ένα δεύτερης γενιάς συμπλήρωμα ασβεστίου που προέρχεται από τα οστά των βοοειδών.

 

   Ο μικροκρυσταλλικός υδροξυαπατίτης (MCHA ή MCHC) ασβεστίου που χρησιμοποιείται στα προϊόντα της NOWFoods προέρχεται από βοοεϊδή της Νέας Ζηλανδίας και έχει εξεταστεί ώστε να είναι σίγουρο πως δεν περιέχει βαρέα μέταλλα.

 

   Σύμφωνα με το Ίδρυμα Weston Α. (μη κερδοσκοπικό, φιλανθρωπικό ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1999 για τη διάδοση της έρευνας της διατροφής), το πιο αποτελεσματικό ασβέστιο υδροξυαπατίτη είναι το μικροκρυσταλλικό κολλαγόνο υδροξυαπατίτη - που ονομάζεται επίσης MCH - και εξάγεται επίσης από τα οστά βοοειδών ελεύθερης βοσκής, στη Νέα Ζηλανδία. Οι αγελάδες αυτές, τρέφονται με φυσικό τρόπο και δεν επιβαρύνονται με αντιβιοτικά, φυτοφάρμακα, ορμόνες ή άλλες τοξικές χημικές ουσίες. Για να διατηρηθούν τα θρεπτικά συστατικά και μέταλλα, το εκχύλισμα των οστών πρέπει να υποστεί επεξεργασία σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.


 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΌχι
Sugar FreeΌχι
OriginForeign
Salt FreeΌχι
VeganΌχι
BioΌχι
Lactose FreeΌχι

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu