Πυροσβεστικό Όχημα Plantoys

Νέο προϊόν

Αγορά οικολογικού παιχνιδιού "Πυροσβεστικό Όχημα", της Plantoys, σε εκπληκτική τιμή, από τα οχήματα & τις κατασκευές του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Μικρό ξύλινο όχημα πυροσβεστικής με πυροσβέστη. Προσφέρει ατελείωτη διασκέδαση στα παιδιά και είναι κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και πάνω. Διαστάσεις: 3.2 x 11.5 x 5.2 cm

Περισσότερες λεπτομέρειες

8609

11,25 €

12,50 €

-10%

Τεμάχια: - +

 
Άλλες πληροφορίες

Τα ξύλινα, οικολογικά, εκπαιδευτικά παιχνίδια της Plantoys έχουν βραβευτεί διεθνώς για την υψηλή ποιότητα τους, την ασφάλεια & για την προσφορά τους στην ανάπτυξη των παιδιών. Πρόκειται για την πρώτη "πράσινη" εταιρεία σε όλο τον κόσμο που κατασκευάζει ξύλινα οικολογικά παιχνίδια, ανακυκλώνοντας γερασμένα (άνω των 25 ετών) καουτσουκόδεντρα που δεν παράγουν πια καουτσούκ(λατέξ).

Μέσα από τα όμορφα ξύλινα παιχνίδια μεταφέρεται το πνεύμα της βιωσιμότητας. Τα παιδιά αναπτύσσουν τον νου και την δημιουργικότητα τους και έρχονται πιο κοντά στην φύση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση για το Πυροσβεστικό Όχημα, της Plantoys (οικολογικό, ξύλινο, εκπαιδευτικό παιχνίδι). Δείτε επίσης μία σύντομη παρουσίαση για την φιλοσοφία και τους κανόνες που διέπουν την κατασκευή όλων των οικολογικών, ξύλινων, εκπαιδευτικών παιχνιδιών της Plantoys.

 
Προφίλ Plan Toys

Δείτε το προφίλ της Plan Toys (Ξύλινα, Οικολογικά, Εκπαιδευτικά παιχνίδια) όπως το 'βλέπουμε' εμείς στο Greenhousebio.

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για την Plan Toys, για την πολιτική, τη φιλοσοφία αλλά και τις διακρίσεις που έχει και τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο των οικολογικών, ξύλινων παιχνιδιών.

Παιχνίδια Βρεφικά, Μουσικά, Μάθησης, Δραστηριοτήτων, Ζωάκια, Εξερεύνησης, Αυτοκίνητα, Τρενάκια, Κούκλες, Κουκλόσπιτα, Κουζίνες, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

 
Ανάπτυξη Παιδιού από την Plan Toys

Δείτε το γράφημα ανάπτυξης και διανόησης του παιδιού σας με τα παιχνίδια της Plan Toys

 
Πολιτική της Plan Toys

Δείτε με γραφικό τρόπο την παραγωγική βιώσιμη πολιτική που ακολουθεί η Plan Toys

Βιώσιμος Τρόπος από την Plan Toys

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κάστρο, Plantoys

26,10 € 29,00 € -10%

Γερανός, Plantoys

63,00 € 70,00 € -10%

Ζυμαρικά, Plantoys

13,50 € 15,00 € -10%

Φρούτα, Plantoys

21,60 € 24,00 € -10%

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu