bio-product
Φρυγανιές Μίνι με Μέλι & Βούτυρο 100γρ Βιολογικές Holle
search
  • Φρυγανιές Μίνι με Μέλι & Βούτυρο 100γρ Βιολογικές Holle
  • Φρυγανιές Μίνι με Μέλι & Βούτυρο 100γρ Βιολογικές Holle

Βιολογικές Φρυγανιές Μίνι με Μέλι & Βούτυρο Bio 100γρ., Holle

6604
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οι βιολογικές φρυγανίτσες της Holle είναι ιδανικές για βρέφη από 8 μηνών είτε σαν σνακ για να εξασκηθούν στο να δαγκώνουν και να μασούν, είτε σαν συστατικό για την προετοιμασία νόστιμης παιδικής κρέμας. Το μέγεθος τους είναι κατάλληλο για να τις κρατούν τα παιδικά χεράκια.

3,45 €
με ΦΠΑ

Σαν σνακ, σαν παιδική κρέμα με γάλα ή φρούτα ή σαν πρωινό με βούτυρο και μαρμελάδα ή με τυρί κρέμα.

Οι μίνι φρυγανιές της Holle παρασκευάζονται από προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά βιολογικής ή βιοδυναμικής γεωργίας.

Η βιοδυναμική γεωργία είναι μια οικολογική γεωργία που λαμβάνει υπ' όψη της πέραν των φυσικών παραγόντων και αφανείς δυνάμεις στη φύση που παίζουν σημαντικό ρόλο στις λειτουργίες της ζωής, την υγεία και ευρωστία των φυτών και των γεωργικών ζώων. Αναλυτικότερα , μέσα από την ανακύκλωση των οργανικών υλικών και την αποφυγή κάθε είδους επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και αποδυνάμωσης της ζωής των φυτών και των ζώων σταθεροποίηται η οικολογική ισορροπία. Προστατεύεται ποικιλία μικροοργανισμών στο έδαφος ενώ οι εργασίες εναρμονίζονται σύμφωνα με τους κοσμικούς ρυθμούς, δηλαδή οι διάφορες εργασίες, σπορά, φύτεμα, κλάδεμα, συγκομιδή κλπ. να γίνονται τις ευνοϊκές χρονικές στιγμές.Επιπλέον η φυτική παραγωγή συνδυάζεται με την κατάλληλη κτηνοτροφία, τόση που να μπορεί να τραφεί από παραγωγή του κτήματος.Επιλέγονται μόνο φυτά και ζώα που ταιριάζουν στις συνθήκες της περιοχής κι έχουν αυξημένη αντοχή. Το μεγαλύτερο ποσοστό όλων των ζωοτροφών, προέρχονται από το ίδιο το κτήμα. Ζωοτροφές που έρχονται απ' αλλού θα είναι μόνο συμπλήρωμα και θα πρέπει να προέρχονται από βιοδυναμικό αγρόκτημα ή τουλάχιστον από βιολογικό. Στις ζωοτροφές δεν επιτρέπονται χημικά πρόσθετα, αντιβιοτικά κλπ. φάρμακα. - Για θεραπείες χρησιμοποιούνται κυρίως ομοιοπαθητικά φάρμακα και βότανα. Ο αγρότης εργάζεται ευχάριστα και δημιουργικά σε ένα αρμονικό τοπίο και προσπαθεί να κάνει το κτήμα του έναν όσο το δυνατόν αυτάρκη ζωντανό οργανισμό, από την παραγωγικότητα του οποίου θα μπορεί να προσφέρει υγιή, ζωντανή τροφή και σε άλλους, τροφή που θα βοηθά τους ανθρώπους να γίνονται όχι μόνο πιο υγιείς αλλά ακόμη και πιο συνειδητοί.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Ναι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Lactose Free
Όχι

Αλεύρι σίτου βιοδυναμικής καλλιέργειας 84%, μέλι βιολογικής καλλιέργειας 8%, βούτυρο βιοδυναμικής καλλιέργειας 7%, μαγιά βιολογικής καλλιέργειας, βιταμίνη Β1 (που προστίθεται σύμφωνα με το νόμο)

Μην επιτρέψετε στο μωρό σας να καταναλώνει τις φρυγανιές χωρίς επίβλεψη. Όπως όλα τα δημητριακά οι φρυγανιές της Holle περιέχουν υδατάνθρακες. Οι υδατάνθρακες μπορεί να προκαλέσουν τερηδόνα, επομένως πρέπει να ακολουθήσετε μια ρουτίνα οδοντικής υγιεινής με το μωρό σας.

Το προϊόν περιέχει γλουτένη & γαλακτοκομικά. Δεν περιέχει αυγό.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΒΙΟΦΡΕΣΚΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, 2310688553-4, 800599157, ΖΑΠΠΑ & ΜΑΚ ΑΓΩΝΑ 9
Συγκατάθεση για cookie