Έλαιο Tριαντάφυλλου 100ml, Ελληνικό, Macrovita

Νέο προϊόν

Το τριαντάφυλλο είναι το αγαπημένο άνθος πολλών διαφορετικών εθνοτήτων και πολιτισμών. Το έλαιο τριαντάφυλλου είναι ιδανικό για απαλό μασάζ & περιποίηση του δέρματος. Διεγείροντας τις φυσικές λειτουργίες του, ενεργεί σαν ισχυρός αντιοξειδωτικός-αντιγηραντικός, ενυδατικός & αντιερεθιστικός παράγοντας. Δροσίζει και ηρεμεί το δέρμα. Είναι εξαιρετικό τροφοτονωτικό για τα μαλλιά και τις βλεφαρίδες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

6868

10,80 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: Macrovita

 
Άλλες πληροφορίες

 

Δερματολογικά ελεγμένο , χωρίς παραφινέλαιο, βαζελίνη , προπυλενογλυκόνη, σιλικόνη και parabens. 100% Συστατικά φυσικής προέλευσης.

 

Συστατικά: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Rosa Damascena Flower Extract, Ascorbyl Palmitate, Bisabolol, Glyceryl Caprylate, Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid, Citronellol, Geraniol
* Bio | ** Allergens free

Η παραδοσιακή καλλυντική χρήση των φυτικών ελαίων διαρκεί πολλούς αιώνες, δεδομένου ότι η ευεργετική επίδρασή τους στο δέρμα έχει εμπειρικά αποδειχτεί. Ο πλούτος των θρεπτικών και απαλυντικών συστατικών τους τα καθιστά ιδανικά για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος, αφού του προσφέρει την απαραίτητη τροφή και ενυδάτωση. Απόλυτα αγνά, δεν προκαλούν ερεθισμούς και χρησιμοποιούνται με ασφάλεια είτε αυτούσια απευθείας στην επιδερμίδα, είτε σαν φορείς αιθέριων ελαίων για διάφορα είδη μασάζ.

Τα φυτικά καλλυντικά έλαια MACROVITA είναι προϊόντα με ιδιαίτερα απλή σύνθεση. Συμπυκνώνουν τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτών και τις μεταφέρουν ακέραιες στο πρόσωπο, στο σώµα και στα μαλλιά. Παράγονται µε ψυχρή έκθλιψη ώστε να αποφεύγεται η καταστροφή των πολύτιµων συστατικών τους από τη θερµότητα, είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνη Ε για να προστατεύονται από την οξείδωση και συσκευάζονται σε γυάλινους περιέκτες σκούρου μπλε χρώµατος ώστε να εκμηδενίζεται η δυσμενής επίδραση των ακτίνων UV.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτούσια αλλά και να αναμειχθούν ή μεταξύ τους ή µε αιθέρια έλαια ή, ακόμη, και µε άλλα καλλυντικά σκευάσματα.

 
Χαρακτηριστικά
OriginGreek
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των καλλυντικών που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα καλλυντικά και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του καλλυντικού σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu