Φίλτρο Νερού Βρύσης, Waterwal

Νέο προϊόν

Φιλτρο νερού βρύσης δύο σταδείων inox (νίκελ). Τοποθετείται απευθείας πάνω στη βρύση .Δεν χρειάζεται υδραυλικό .Φίλτρο ενεργού άνθρακα (τύπου κόκκου ) επεξεργασίας χλωρίου , μολύβδου κλπ.

Απαλλάσει από : δυσάρεστη γεύση & οσμή , χημικά εντομοκτόνα , χλώρια , διάφορα τοξικά .

Περισσότερες λεπτομέρειες

2864

39,39 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: WATERWAL

 
Άλλες πληροφορίες

Προσοχή την πρώτη φορά που τοποθετούμε το ανταλλακτικό φίλτρο αφήνουμε τη βρύση να τρέξει 5 λεπτά πριν το χρησιμοποιήσουμε .  

Τα φίλτρα Waterwal τοποθετούνται εύκολα χωρίς υδραυλικό ακολουθώντας απλώς τις οδηγίες . Παρέχουν πολύ υψηλής ποιότητας καθαρό και υγιεινό πόσιμο νερό , φροντίζοντας έτσι την υγεία της οικογένειας .Κατακρατούν το 99% από : βακτηρίδια , αιωρούμενους μικροοργανισμούς , ίνες αμιάντου & σιδήρου , σκουριά , χαλκό , άλατα και βελτιώνουν τη γεύση και την οσμή . Τα φίλτρα και τα ανταλλακτικά διαθέτουν πιστοποιητικό από το διεθνές ινστιτούτο Water Quality .

Όλες οι συσκευές υποδοχής φίλτρων συμπεριλαμβάνουν στην τιμή και τα ανάλογα φίλτρα . 

 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

22 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu