Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου 2 Σταδίων Βρυσάκι, Waterwal
search
  • Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου 2 Σταδίων Βρυσάκι, Waterwal

Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου 2 Σταδίων Βρυσάκι, Waterwal

2872
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μεγάλη αντοχή σε πιέσεις (11bar), μεγάλη ταχύτητα φιλτραρίσματος, δυνατότητα διαφόρων συνδυασμών cartridge. Φιλτράρει: χλώριο , μόλυβδο , χαλκό , ψευδάργυρο, θειώδη σίδηρο , σωματίδια μαγγανίου, χρωστικές ουσίες, χημικά εντομοκτόνα , ίνες αμιάντου & τσιμέντου, λάσπες , χώματα , οσμές , σκουριές .

202,00 €
με ΦΠΑ

Τα ανταλλακτικά φίλτρα 10" παρέχουν δυνατότητα φιλτραρίσματος 3.600 έως 5000 λίτρων νερού και αλλάζονται μετά από 6 μήνες ανάλογα με την ποιότητα του νερού .

Τα φίλτρα 10 ιντζών της Waterwal έχουν μεγάλη επιφάνεια για τη διαδικασία της χημικής και φυσικής επεξεργασίας του νερού .Ο χρόνος επαφής με το νερό είναι μεγαλύτερος αυξάνοντας τη δυνατότητα μεγαλύτερης απορρόφησης πολλών διαφορετικών χημικών παρασιτοκτόνων , ζιζανιοκτόνων και βαρέων μετάλλων , χωρίς να απορροφούν τα πολύτιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία ( μαγνήσιο , κάλιο , νάτριο , ασβέστιο ) και σας παρέχουν καθαρό νερό υψηλής ποιότητασ απαλλαγμένο από :

  • Αιωρούμενα σωματίδια , δυσάρεστες οσμές και γεύσεις
  • Φυτοφάρμακα , οργανικές ενώσεις , διοξίνες
  • Χλώριο , χλωριούχες ενώσεις
  • Βαρέα μέταλλα ( μόλυβδο , αμίαντο , κάδμιο , εξασθενές χρώμιο κ.λ.π.)
  • Αρσενικό , νητρικά , βακτηρίδια .

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie