Bio

Βιολογικό Αλεύρι Ρυζιού Bio 500γρ., Βιοαγρός

Νέο προϊόν

To αλεύρι ρυζιού είναι ευκολοχώνευτο και έχει ήπια γεύση.  Δεν περιέχει γλουτένη είναι χαμηλό σε νάτριο, και κορεσμένο λίπος , βοηθάει στην βελτίωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και την μείωση της χοληστερόλης.

 
 

Περισσότερες λεπτομέρειες

1995

1,90 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: ΒΙΟΑΓΡΟΣ

 
Άλλες πληροφορίες

Το αλεύρι ρυζιού είναι σημαντική πηγή υδατανθράκων , είναι πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σίδηρο και κάλιο.

 

Προϊόν το οποίο δεν περιέχει γλουτένη δε φέρει όμως την πιστοποίηση glutenfree το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να έχει ίχνη γλουτένης απο πρόσμιξη . Μη καταλληλο για άτομα που πάσχουν απο κοιλιοκάκη.

 

Μπισκότα με άρωμα πορτοκαλιού χωρίς γλουτένη

Υλικά :

200γρ. μαργαρίνη

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

100γρ. άχνη + λίγη ακόμα για το πασπάλισμα

300γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη

50γρ. αλεύρι ρυζιού

1κ.γ. μπέκιν

 

Εκτέλεση :

Χτυπάμε το βούτυρο και την άχνη στην μεσαία ταχύτητα του μίξερ μέχρι να αφρατέψει. Συμπληρώνουμε το ξύσμα και συνεχίζουμε το χτύπημα . Ρίχνουμε σιγά σιγά τα δύο άλευρα ζυμώνοντας με το χέρι μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη που δεν θα κολάει στα χέρια . Στρώνουμε το ζυμάρι στον πάγκο με πάχος λιγότερο από 0,5 εκατοστό και κόβουμε τα μπισκότα μας με κουπ-πατ. Τα βάζουμε σε δίσκο ή πιατέλα και τα βάζουμε στο ψυγείο για 10'. Έπειτα τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º για 15-20' μέχρι να ροδίσουν. Όσο ακόμη είναι ζεστά τα πασπαλίζουμε με άχνη και τα αφήνουμε να κρυώσουν . 

 
 
 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΝαι
Sugar FreeΝαι
OriginForeign
Salt FreeΝαι
VeganΝαι
BioΝαι
Lactose FreeΝαι

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu