

Το αλεύρι ταπιόκας ειναι αμυλούχα άοσμη ουσία που εξάγεται από τη ρίζα του φυτού μανιόκα. Περιέχει πολλους υδατάνθρακες, που χωνεύνται εύκολα, και λίγη πρωτεΐνη. Χωρίς καμία γεύση, δεν προκαλεί αλλεργία. Πρόκειται για ένα σημαντικό συστατικό της διατροφής χωρίς γλουτένη .
Συστατικά: Άμυλο μανιόκας* (Όπου * προϊόν βιολογικής γεωργίας). Καθαρό βάρος:250γρ.
Προϊόν το οποίο δεν περιέχει γλουτένη δε φέρει όμως την πιστοποίηση glutenfree το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να έχει ίχνη γλουτένης απο πρόσμιξη . Μη καταλληλο για άτομα που πάσχουν απο κοιλιοκάκη.