heat greek-product bio-product
Βιολογικό Ξυνόγαλο Bio 500ml, Ελληνικό, Οικολογικό Αγρόκτημα Λειβαδερού
search
  • Βιολογικό Ξυνόγαλο Bio 500ml, Ελληνικό, Οικολογικό Αγρόκτημα Λειβαδερού

Βιολογικό Ξυνόγαλο Bio 500ml, Ελληνικό, Οικολογικό Αγρόκτημα Λειβαδερού

1714
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ένα προϊόν με ιστορία πολλών αιώνων. Το ξινόγαλο στα Καμβούνια όρη ήταν και είναι η καθημερινή τροφή των βοσκών. Σε δροσίζει, σε ξεκουράζει, σε αναζωογονεί και σε τονώνει. Τα ζωντανά γαλακτικά του ένζυμα βοηθούν στην καλή λειτουργία του οργανισμού. Το ξινόγαλο θα το βρείτε σε συσκευασία 500ml.

1,40 €
με ΦΠΑ

To Γάλα του Οικολογικού Αγροκτηματος Λιβαδερού Έχει ενταχθεί στο σύστημα Demeter και με την ολοκλήρωση των διαδικασιών θα αποκτήσει και πιστοποίηση Demeter.

Το Οικολογικό Αγρόκτημα Λιβαδερού βρίσκεται στο Λιβαδερό Κοζάνης, στον ορεινό όγκο των Καμβουνίων. Ιδρύθηκε ως οικογενειακή καθετοποιημένη κτηνοτροφική μονάδα, το 1996. Σήμερα διαθέτη τέσσερις ιδιόκτητες φάρμες. Μία με αίγες, μία με πρόβατα και δύο με αγελάδες, καθώς και 800 στρέμματα τα οποία καλλιεργούνται με βιολογικές ζωοτροφές. Παράλληλα έχει δημιουργήσει ένα κλάστερ (ομάδα) συνεργαζόμενων βιοκτηνοτρόφων και βιοκαλλιεργητών. Το Οικολογικό Αγρόκτημα Α.Ε. είναι μια επιχείρηση, φωτεινό παράδειγμα στον κλάδο της μεταποίησης βιολογικών τροφίμων. Είναι η έκφραση μιας ολοκληρωμένης προσπάθειας, ώστε το τελικό προϊόν που φτάνει στον καταναλωτή, εκτός από βιολογικό, να είναι και αυστηρά ελεγχόμενο και υγιεινό, χάρη στο σύστημα HACCP που εφαρμόζει από το άρμεγμα του γάλακτος μέχρι τη μεταποίηση και τη διανομή. Ταυτόχρονα, χάρη στην ηπιότερη επεξεργασία, εξασφαλίζεται στα προϊόντα, η φρεσκάδα, η πλούσια φυσική γεύση και όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Origin
Greek
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΕ, 2464041425, 99579667, ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Συγκατάθεση για cookie