Βιολογικό Γιαούρτι Κατσικίσιο Bio 210γρ., Ελληνικό, Το Χωριό της Κάρλας

Νέο προϊόν

Το κατσικίσιο γιαούρτι είναι ένα γευστικό σνακ με απαλή υφή και όξινη γεύση, το οποίο μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού (εγκυμοσύνη, θηλασμός, εφηβεία, υπερήλικες), οι ποσότητες κυμαίνονται από 1-4 μερίδες γιαουρτιού την ημέρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

6482

1,70 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: Το χωριό της Κάρλας

 
Άλλες πληροφορίες

Συμβάλει στην κατασκευή γερού σκελετού, ιστών και μυϊκού συστήματος γιατί είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο και μαγγάνιο. Συγκεντρώνει υψηλές ποσότητες βιταμινών όπως βιταμίνη Α, η οποία συμμετέχει στο σχηματισμό της ροδοψίνης, μιας χρωστικής των οφθαλμών που εμπλέκεται στη νυχτερινή όραση, η βιταμίνη Β2, η οποία βοηθά το σώμα στην απελευθέρωση ενέργειας από τις πρωτεΐνες, τα λίπη και τους υδατάνθρακες κατά το μεταβολισμό, η βιταμίνη C, η οποία είναι σημαντική για τη δομή των οστών, των χόνδρων, των μυών και των αιμοφόρων αγγείων, η βιταμίνη D η οποία βοηθά στη διαμόρφωση των οστών και των δοντιών, καθώς και στη διατήρηση της λειτουργίας της καρδιάς και του νευρικού συστήματος. Τέλος, η νιασίνη που βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στο κατσικίσιο γιαούρτι, συμμετέχει στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λιπών, προσφέροντας ενέργεια στον οργανισμό.
Το κατσικίσιο βιολογικό γιαούρτι, είναι φυσική πηγή προβιοτικών, όπως Lactobacillus casei, το οποίο προέρχεται από κατσικίσιο γάλα που έχει υποστεί ζύμωση. Το γάλα το οποίο έχει υποστεί ζύμωση, έχει πιο όξινο ph από το φρέσκο γάλα, συνεπώς δίνει τη δυνατότητα συντήρησης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης, η προσθήκη καλλιέργειας μικροοργανισμών όπως ο Lactobacillus στο γάλα με ζύμωση, το καθιστά αρκετά ωφέλιμο για την υγεία.
Ο Lactobacillus casei σχετίζεται με μειωμένη εμφάνιση προβλημάτων της ουροδόχου κύστεως (Ohashi et al., 2002). Οι πρωτεΐνες του γιαουρτιού είναι υψηλής βιολογικής αξίας, ίδιες με του αγελαδινού αλλά με διαφορετική σύνθεση, οι οποίες δεν προκαλούν αλλεργίες. Επιπλέον φαίνεται να είναι περισσότερο ανεκτό σε παιδιά με φλεγμονώδεις καταστάσεις του εντέρου, όπως νόσος Crohn και ελκώδης κολίτιδα. Στη παιδική ηλικία παρατηρείται καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών του κατσικίσιου γιαουρτιού απ ότι του αγελαδινού.
Σημαντικά οφέλη προσφέρει η λακτοφερρίνη που υπάρχει στο κατσικίσιο γιαούρτι. Είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο ανθρώπινο γάλα και βοηθάει στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων δήλωσε πρόσφατα ότι οι πρωτεΐνες του κατσικίσιου γάλατος είναι κατάλληλη πηγή πρωτεΐνης για βρέφη.

Διατροφική Αξία/100 g
Ενέργεια 69.89 kcal/289 kj
Πρωτεΐνες: 3.8 g
Υδατάνθρακες: 4.5 g
Ολικά Λιπαρά: 4 g
Σάκχαρα : 0,0 g
Νάτριο : 0,01 g
 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΝαι
Sugar FreeΝαι
OriginGreek
Salt FreeΝαι
DemeterΌχι
VeganΌχι
BioΝαι
Lactose FreeΌχι
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

14 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu