Menofema Flora 60 Caps, Flora - Udo's Choice

Νέο προϊόν

To Menofema™ είναι μια κλινικά αποδεδειγμένη φυσική εναλλακτική φόρμουλα
για το HRT (Hormone Replacement Therapy = Θεραπεία Ορμονικής Αναπλήρωσης)
χωρίς ορμόνες, φυτοοιστρογόνα ή σόγια.
Φυσική φόρμουλα με μικροθρεπτικά στοιχεία για τον γυναικείο οργανισμό
Ένζυμα - Βιταμίνες - Μέταλλα - Φυτοθρεπτικά

 

Περισσότερες λεπτομέρειες

58

39,90 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: FLORA - UDO'S CHOICE

 
Άλλες πληροφορίες

Η Δύναμη των Ανθών
Θρεπτικά στοιχεία από άνθη της Σκανδιναβίας

Τα Άνθη είναι μια μεγαλειώδης έκφραση της θεραπευτικής και εξισορροπητικής δύναμης της φύσης. Οι γεμάτοι θρεπτικότητα κόκκοι της γύρης-που έχουν προορισμό τη διατήρηση και τον πολλαπλασιασμό του φυτικού βασιλείου- εγγυώνται και την υγιή ύπαρξή μας. Για αιώνες, σε Κίνα, Περσία και Αίγυπτο χρησιμοποιούνταν σαν πλήρης τροφή. Πριν από 50 χρόνια, ο Gösta Carlsson, Σουηδός βιολόγος και μελισσοκόμος ανέπτυξε μια ειδική μέθοδο καλλιέργειας και συγκομιδής εκχυλισμάτων από γύρη ανθών, που δεν προκαλούν αλλεργίες που οφείλονται στην αιωρούμενη γύρη, για διατροφική χρήση. Κάθε τιτλοδοτημένο εκχύλισμα πλήρους φάσματος είναι κλινικά ελεγμένο για συγκεκριμένα ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία. Οι ερευνητές έχουν διεξοδικά επιλέξει και συνδυάσει τη γύρη από συγκεκριμένα άνθη. Αυτή η διαδικασία ενισχύει το συνεργικό βιοχημικό διαθρεπτικό προφίλ στη Σκανδιναβική φόρμουλα της Flora, Menofema, το οποίο παρέχει την ουσία της γύρης σε μια 100% βιοδιαθέσιμη μορφή.

Θεμελιώδη θρεπτικά στοιχεία για καθημερινή ισορροπία.
► Βιταμίνες ► Καροτενοειδή ► Φλαβονοειδή ► Μέταλλα
► Αμινοξέα ► Λιπαρά οξέα ► Ένζυμα ► Φυτοστερόλες
► Παράγοντες DNA και RNA ► Προσταγλανδίνες ► Αντιοξειδωτικά

 
Αυτά τα μικροθρεπτικά καθιστούν τη γύρη ως το τέλειο δομικό υλικό για τα κύτταρα μας και αναπληρώνουν τις ελλείψεις σε κυτταρικό επίπεδο. Όταν τροφοδοτείτε και ισορροπείτε τα κύτταρα, τους ιστούς και τα όργανά σας με τους θεμελιώδεις βιολογικούς παράγοντες που είναι απαραίτητοι για τη ζωή, η εσωτερική “νοημοσύνη” του οργανισμού σας αναλαμβάνει δράση. Τα συμπτώματα υποχωρούν και η πραγματική υγεία και ευεξία μπορούν πια να “ανθίσουν”.

To βιολογικά ισορροπημένο προφίλ του Menofena™ τρέφει και εξισορροπεί τον γυναικείο οργανισμό, εξομαλύνοντας την υγιή λειτουργία και αναγέννηση των κυττάρων. Αυτή η εξειδικευμένη φόρμουλα από θρεπτικά εκχυλίσματα γύρης λουλουδιών είναι η πλουσιότερη γνωστή πηγή ευρέως φάσματος ιχνοστοιχείων και θρεπτικών ουσιών στον κόσμο. Το Menofema™ είναι κυριολεκτικά μια σούπερ τροφή για τα κύτταρα. Αφήστε το Menofema™ να σας απαλλάξει από τη δυσφορία που προκαλούν οι:
 
♦ Νυχτερινές εφιδρώσεις ♦ Εξάψεις ♦ Διαταραχές ύπνου ♦ Ευερεθιστότητα ♦ Κυκλοθυμικότητα
♦ Κατακράτηση υγρών ♦ Φουσκώματα ♦ Πόνοι ♦ Προεμμηνορυσιακή πρόσληψη βάρους
 
"Έχοντας περάσει μήνες με ανεξέλεγκτα και ανεξήγητα συναισθήματα, από το να αισθάνομαι κατάθλιψη μέχρι εσωτερική οργή, καθώς επίσης
και σωματικά συμπτώματα με φοβερές νυχτερινές εφιδρώσεις, αντιλήφθηκα ότι έπρεπε να κάνω κάτι για όσα αισθανόμουν, για το καλό του εαυτού μου και της οικογένειάς μου… Περίπου 2 εβδομάδες μετά τη χρήση αυτού του προϊόντος, ένιωσα ότι τα συναισθήματά μου ήταν πιο σταθερά και ήμουν πιο ήρεμη εσωτερικά.
Μετά από 6 μήνες…δεν έχω πια τις ακραίες αλλαγές διάθεσης η νυχτερινές εφιδρώσεις.
Είμαι πραγματικά ευγνώμων που έχω μια φυσική εναλλακτική λύση στα ορμονικά μου προβλήματα".
C.H. - Coquitlam, BC

Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα
Menofema™ - η υπ. αρ. 1 φυσική φόρμουλα σε πωλήσεις στη Σκανδιναβία.
 
Το Menofema™ είναι το αποτέλεσμα 10 χρόνων έρευνας και ανάπτυξης που ξεκίνησε με τη βιοχημική ανάλυση περισσότερων από 400 φυτά.
Η κλινική έρευνα των τελευταίων 10 ετών έχει αναμφισβήτητα αποδείξει τα οφέλη για την υγεία των επτά συγκεκριμένων θρεπτικών εκχυλισμάτων από άνθη, που χρησιμοποιούνται για να ελαττώσουν σημαντικά τα ανεπιθύμητα συμπτώματα της ορμονικής ανισορροπίας κατά τη διάρκεια της προεμμηνόπαυσης, της εμμηνόπαυσης και του προεμμηνορυσιακού συνδρόμου.
Σημαντική μείωση των νυχτερινών εφιδρώσεων, των εξάψεων , της κατακράτησης υγρών, της ευερεθιστότητας, της ευαισθησίας του στήθους και της αγρυπνίας έδειξε μια τυχαιοποιημένη, placebo controlled μελέτη του University Hospital of Copenhagen στη Δανία. Τα αποτελέσματα της μελέτης δείχνουν ότι όσο περισσότερο διαρκεί η αγωγή, τόσο αυξάνονται οι ωφέλειες. Παρατηρήθηκε περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας ζωής με μακροπρόθεσμη χρήση του προϊόντος.
 
Πραγματικά ικανοποιητική ζωή
Μια ανεπίσημη καταναλωτική έρευνα σε 1700 γυναίκες,που έλαβε χώρα για 17 μήνες από τον Σουηδό διανομέα του Menofema™ (Femal), κατέδειξε ότι το 96,7% των γυναικών είναι ικανοποιημένες με το Menofema.

Stress και Ορμόνες
Το stress διαταράζει την ορμονική ισορροπία και τον γυναικείο οργανισμό. Κάτω από stress, οι αδένες παράγουν ορμόνες και νευροδιαβιβαστές, συμπεριλαμβανομένης της αδρεναλίνης (γνωστής και ως επινεφρίνης) καθώς και υπερβολική κορτιζόλη.
Η υπερβολική κορτιζόλη καταστέλλει τη λειτουργία του θυρεοειδή, το μεταβολισμό και την ενεργητικότητα. Επίσης εμποδίζει το πάγκρεας να παράξει αρκετή ινσουλίνη, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ανισορροπία σακχάρου του αίματος και μεταβολικό σύνδρομο. Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι, το stress παρεμποδίζει την παραγωγή προγεστερόνης και οιστρογόνων από τα επινεφρίδια, ιδίως όταν οι ωοθήκες σταματούν να παράγουν αρκετές κατά την εμμηνόπαυση. Το Menofema παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία, έτσι ώστε τα όργανα, οι αδένες και οι ορμόνες να είναι σε θέση να λειτουργήσουν αρμονικά μαζί σ’ ένα πολύπλοκο, αλληλοσχετιζόμενο, αυτοτροφοδοτούμενο σύστημα.
 
Καθημερινή διατροφική κάλυψη
Για βέλτιστα αποτελέσματα, λαμβάνετε 2 κάψουλες τη μέρα για τους πρώτους 2 μήνες. Σύμφωνα με κλινικές δοκιμές, τα αποτελέσματα θα συνεχίσουν να βελτιώνονται στον τρίτο και τέταρτο μήνα καθώς η υγιής ισορροπία αποκαθίσταται. Μετά την αναπλήρωση των οργανικών ελλείψεων από το φυσικό φάσμα μικροθρεπτικών του Menofema™, μπορείτε να μειώσετε τη δόση σε 1 κάψουλα τη μέρα.

Το Menofema™ δεν είναι γύρη μελισσών!
Η γύρη μελισσών συλλέγεται τυχαία από διάφορα λουλούδια, φυτά και χόρτα, ενώ μπορεί να είναι επιμολυσμένη με λάσπη και σπόρια. Το Menofema™ ξεκλειδώνει τη θεραπευτική δύναμη των ανθών με μια εξειδικευμένη διαδικασία ενζυμικής εκχύλισης που διαλύει το σκληρό εξωτερικό περίβλημα του καψακίου της γύρης, καθιστώντας τα μικροθρεπτικά της γύρης του άνθους βιοδιαθέσιμα και εξαλείφοντας τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης.
Τα συστατικά του Menofema™ (Flora Scandinavian Flower Nutrients) έχουν επιλεγεί προσεκτικά, με βάση τα αποτελέσματα κλινικών μελετών των τελευταίων 50 χρόνων. Τα άνθη καλλιεργούνται σε ιδιόκτητα, αγνά λιβάδια και τα παραγόμενα εκχυλίσματα υπόκεινται σε εξονυχιστικούς ελέγχους ώστε να διασφαλίζεται ότι όλες οι παρενέργειες έχουν εκλείψει και όλα τα ζωτικά συστατικά είναι εγγυημένης τιτλοδοτημένης δραστικότητας.
 
Μην υποφέρεις! Άνθισε!
Το Menofema™ ανακουφίζει τα συμπτώματα ενισχύοντας τους αδένες και εμποδίζοντας την αδενική εξάντληση, που είναι η βασική αιτία της ορμονικής ανισορροπίας. Επίσης τα μικροθρεπτικά στοιχεία του Menofema™ τροφοδοτούν το ήπαρ, βοηθώντας το να αποτοξινωθεί και να παράξει ένζυμα και προορμόνες που εμπλέκονται στη μετατροπή και δημιουργία αναπαραγωγικών, θυρεοειδικών και αδενικών ορμονών. Το Menofema™ περιέχει ένα ευρύ φάσμα ένζυμων που είναι καταλύτες για σημαντικές βιοχημικές διεργασίες και βοηθούν την είσοδο των θρεπτικών στοιχείων στα κύτταρα, επιτρέποντας το σώμα να λειτουργεί πολύ πιο αποτελεσματικά. Επιπρόσθετα, το Menofema™ βοηθά στην ελαχιστοποίηση των βλαπτικών οξειδωτικών αντιδράσεων, με την πληθώρα των αντιοξειδωτικών που παρέχει στον οργανισμό.
 

 

 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΌχι
Sugar FreeΌχι
OriginForeign
Salt FreeΌχι
VeganΌχι
BioΌχι
Lactose FreeΌχι

29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Menu