Chasteberry Λυγαριά 150mg 60 φυτικές κάψουλες, Nature's Plus

Νέο προϊόν

Κάθε φυτική κάψουλα περιέχει 150 mg τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Chasteberry (Vitex agnus castus), περιεκτικότητας 0,5% (750 mcg), κατ' ελάχιστον, σε agnuside και 0,6% (900 mcg) σε aucubin. Διεγείρει την παραγωγή προγεστερόνης. Προβλήματα κύκλου (προεμμηνορροϊκή ένταση, αμμηνόρροια, μικρή ροή / υπερβολική ροή). Ακμή, πόνοι στήθους, προεμμηνορροϊκός έρπης χειλιών.

 
 
 

Περισσότερες λεπτομέρειες

5984

21,10 €
με Φ.Π.Α

30,15 €

-30%

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: NATURE'S PLUS

 
Άλλες πληροφορίες


 

Συνήθης Χρήση: Μία κάψουλα την ημέρα.

 

 

 

ΛΥΓΑΡΙΑ


Βοτανική (και ελληνική) ονομασία: Vitex agnus castus (Chasteberry, Agnus castus)

Άλλη ονομασία: Αγνιά, Καναπίτσα

Ενεργό μέρος φυτού: Καρπός Ενεργά συστατικά: iridoide glycosides (agnuside, aucubin)

Ιδιότητες: Διεγείρει την παραγωγή προγεστερόνης. Προβλήματα κύκλου (προεμμηνορροϊκή ένταση, αμμηνόρροια, μικρή ροή / υπερβολική ροή). Ακμή, πόνοι στήθους, προεμμηνορροϊκός έρπης χειλιών. Πιθανώς ευεργετικό στην ινοκυστική πάθηση του στήθους, στον ινώδη όγκο της μήτρας, στην ενδομητρίωση, στις κολπικές μολύνσεις από βακτήρια και μύκητες (κυρίως Candida).

Συνεργικά βότανα: Dong quai, Black cohosh, Soy isoflavones, Evening primrose oil (EPO), OPC, Nettle

Αντενδείξεις - Προφυλάξεις: Ασφαλές στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Σπανίως ερεθισμός δέρματος ή ελαφρά γαστρική διαταραχή. Ενδέχεται να επηρεάζει θεραπείες με γυναικείες ορμόνες (συμπεριλαμβανομένων των αντισυλληπτικών). Γυναίκες με προεμμηνορροϊκά συμπτώματα κατάθλιψης ενδέχεται να επηρεασθούν δυσμενώς (υπάρχει μία άποψη ότι η αύξηση της προγεστερόνης αυξάνει την τάση για κατάθλιψη).

 

 

Oι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nature's Plus είναι ένας επιστημονικά εξελιγμένος χώρος για την επινόηση και παραγωγή ανώτερης ποιότητας, υψηλής ενέργειας συμπληρωμάτων διατροφής.

Όλες οι πρώτες ύλες που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μπαίνουν σε ειδικούς απομονωμένους χώρους, μέχρι οι τεχνικοί του ποιοτικού ελέγχου να βεβαιώσουν ότι πληρούν τα υψηλά στάνταρντ της Nature's Plus για ποιότητα και γνησιότητα. Μόνο τότε οι πρώτες ύλες εισέρχονται στους χώρους παραγωγής.Τα πλέον αυστηρά κριτήρια ποιότητας εφαρμόζονται καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η εμπειρία και η επιστημονική γνώση, όσον αφορά την παραγωγή υγιεινών προϊόντων, συνδυασμένη με πνεύμα δημιουργίας και αφοσίωσης, επέτρεψε να επιτευχθούν τα υψηλότερα δυνατά στάνταρντ ποιότητας. Η δέσμευση της Nature's Plus όσον αφορά την ποιότητα είναι διαρκής και αταλάντευτη όπως ακριβώς και για εμάς στο Greenhouse .

 
 
 
 
Χαρακτηριστικά
OriginForeign
BioΌχι
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Menu