• Νέο
greek-product bio-product
search

Βιολογικό Μέλι Λεβάντας 480g Μέλισσες οι Μάγισσες

16112
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Βιολογικό ανθόμελο λεβάντας, σπάνια παραγωγή περιορισμένης εσοδειάς.

8,60 €
με ΦΠΑ

Η μελισσοκομική παράδοση της Χαλκιδικής έρχεται από πολύ παλιά. Οι μέλισσες Apis melifera δουλεμένες χρόνια και χρόνια από πολλές γενιές μελισσοκόμων της Χαλκιδικής, μετεξελίχθηκαν στην γνωστή στους μελισσοκόμους Χαλκιδικιώτικη Ράτσα. Μέλισσες παραγωγικές, ήπιες και συνεργάσιμες, γλυκές ακόμη και στο κέντρισμά τους. Αληθινές μάγισσες της φύσης.

Οι μελισσοκόμοι παρατηρούσαν και μπολιάζονταν στο θαύμα της φύσης που συντελούσαν οι μέλισσες, ρουφούσαν την μαγεία της οργάνωσης τους, γίνονταν και οι ίδιοι ανοιχτόμυαλοι, ερευνητικοί, ταξιδευτές της φύσης σε μια εποχή που η δυσκολία επικοινωνίας περιχαράκωνε τους μικρόκοσμους των τοπικών εκείνων κοινωνιών. Έτσι η ενασχόληση με τη μελισσοκομία δεν αποτελούσε επάγγελμα μονάχα αλλά και μυσταγωγία διεξόδου στον έξω κόσμο.

Origin
Greek
Bio
Ναι
 • ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 100g

  ΕΝΕΡΓΕΙΑ ENERGY 284Kcal
  ΛΙΠΗ FAT 0g
  ΣΑΚΧΑΡΑ SUGARS 71.1g
  ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ PROTEIN 0.25g
  ΒΙΤΑΜΙΝΗ C VIT C 2.2mg
  ΒΙΤΑΜΙΝΗ B5 VIT B5 0.05mg
  ΚΑΛΙΟ (K) 0.19mg
  ΑΣΒΕΣΤΙΟ (Ca) 0.50mg
  ΜΑΓΝΗΣΙΟ (Mg) 0.39mg
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, 6972767932, 47632565, ΒΡΑΣΤΑΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Συγκατάθεση για cookie