Udo’s QH Plus 60 caps, Flora - Udo's Choice

Νέο προϊόν

Η Ubiquinol είναι 3 έως8 φορές ισχυρότερη από το CoQ10 !!

Η ωφέλεια στον οργανισμό γίνεται εμφανής σε διάστημα 2-3 εβδομάδων, οπότε επιτυγχάνεται και διατηρείται η ανώτερη τιμή στο πλάσμα τουαίματος.Παρέχει προστασία της καρδιάς και του εγκεφάλου από οξειδωτικό στρες,αυξημένη ενέργεια σε αθλητές και πολυάσχολους εργαζόμενους, σφρίγος σε πιοώριμες ηλικίες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2041

43,91 €
με Φ.Π.Α

49,90 €

-12%

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: FLORA - UDO'S CHOICE

 
Άλλες πληροφορίες

Τι είναι το QH στο Udo’s QH™ Plus;To QΗ ή αλλιώς Ubiquinol (Ουμπικινόλη) είναι η δραστική ουσία στην οποία μετατρέπεται φυσιολογικά το συνένζυμο CoQ10, ώστε να αξιοποιείται άμεσα από τον οργανισμό μας.To CoQ10/QΗ είναι ένα σημαντικό ένζυμο, που είναι απαραί-τητο στον οργανισμό για την παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα, βοηθά στη διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας και λειτουρ-γεί σαν αντιοξειδωτικό που περιορίζει την καταστροφική δρά-ση των ελεύθερων ριζών.Ουσιαστικά, το QH είναι η συμπυκνωμένη «ενεργή» μορφή του CoQ10 (Ubiquinon). Το CoQ10 μεταβολίζεται σε QH μέσα στον οργανισμό μας και αυτό που τελικά ανιχνεύεται στο αίμα ως ενεργό στοιχείο είναι κατά 90% η μορφή του QH (Ubiquinol).Γιατί το χρειαζόμαστε;Στους υγιείς ανθρώπους η μετατροπή του Q10 σε QH συμ-βαίνει φυσιολογικά. Όσο όμως μεγαλώνουμε σε ηλικία, η ενδο-γενής παραγωγή CoQ10 και η ικανότητα μετατροπής του στο σώμα σε QH μειώνονται λόγω γήρανσης ή οξειδωτικού στρες.Παραγωγή Ενέργειας: Το QH είναι απαραίτητο για την πα-ραγωγή του 95% της ενέργειας που παράγεται στα κύτταρα  μας, ειδικότερα στα μιτοχόνδρια. Όταν ελαττώνεται, το αποτέ-λεσμα είναι λιγότερη ενέργεια, αίσθηση κόπωσης και μειωμένη δραστηριότητα. Ως συνένζυμο, υποστηρίζει τη δράση των έν-ζυμων που συμμετέχουν στην παραγωγή ενέργειας, όπως π.χ. στον κύκλο της τριφωσφατικής αδενοσίνης (ATP).Υγιής Καρδιακή λειτουργία: Τα υψηλά επίπεδα QH σχετίζο-νται ευθέως με την καλή λειτουργία της καρδιάς σε κάθε περί-πτωση. Ακόμα και μετά από καρδιακά επεισόδια, η χορήγηση QH δείχνει να επιφέρει ευεργετικά αποτελέσματα.

 

 Το CoQ10 είναι ένας ισχυρός αντιοξειδωτικός και ενεργειακός παράγοντας. Όμως για να είναι χρη-στικό από τον οργανισμό, πρέπει να μετατραπεί στην «ενεργή» μορφή του, το QH.•  Προστατεύει την καρδιά, ικανοποιώντας τις υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις των κυττάρων της•  Βοηθά στην αποτροπή περαιτέρω βλάβης μετά από καρ-διακά επεισόδια ή επεμβάσεις•  Μειώνει την αρτηριακή πίεση του αίματος•  Βελτιώνει την παραγωγή ενέργειας και την πρόσληψη οξυγόνου σε κάθε κύτταρο του οργανισμού•  Επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης, παρέχοντας αντιοξειδωτική προστασία•  Υποβοηθά την αντιμετώπιση νευροεκφυλιστικών παθή-σεων, Parkinson, Alzheimer κ.ά.•  Συμβάλλει ουσιαστικά στη θεραπεία της περιοδοντίτιδας•  Αυξάνει αποτελεσματικά την ενέργεια, την αντοχή και την απόδοση των αθλητών

 

Ποιοί χρειάζονται το Udo’s QH™ Plus;

• Όλοι άνω των 40 ετών

•  Όσοι έχουν ιστορικό καρδιαγγειακής νόσου

•  Πάσχοντες από νευροεκφυλιστικές παθήσεις,    όπως: Parkinson, Alzheimer κ.ά

.•  Άτομα που βρίσκονται κάτω από σωματικό,    ψυχολογικό ή οξειδωτικό στρες

• Οποιοσδήποτε πονάει ή έχει φλεγμονή

• Αθλητές που χρειάζονται   ενέργεια και αντοχή

Μετά την ηλικία των 40 ετών, είναι πιθανό να υπάρχει αδυναμία μεταβολισμού του CoQ10 σε QH. Αυτό μπο-ρεί να οφείλεται στον τρόπο ζωής, σε περιβαλλοντικές συνθήκες που προκαλούν ηπατική συμφόρηση και καταστροφή των ελεύθερων ριζών ή ακόμα και σε κλη-ρονομικούς/γενετικούς παράγοντες που προδιαθέτουν για καρδιαγγειακή νόσο.Επίσης, όσοι έχουν υψηλά επίπεδα οξειδωτικού στρες ή αθλούνται εντατικά, ωφελούνται στο μέγιστο από τη συμπλήρωση με QH, καθώς και όλοι όσοι έχουν ενδείξεις καρδιαγγειακής νόσου όπως υψηλή πίεση, χοληστερόλη και στηθάγχη.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η καρδιά μας αντλεί περισ-σότερα από 9,450 λίτρα αίματος καθημερινά, γι’ αυτό είναι σημαντικό να την ενισχύουμε τακτικά με Udo’s QH™ Plus για βέλτιστη λειτουργία.

 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΌχι
Sugar FreeΌχι
OriginForeign
Salt FreeΌχι
VeganΌχι
BioΌχι
Lactose FreeΌχι
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu