Συνένζυμο Q10 100 mg w/ Hawthorn Berry 30 Vcaps, Now Foods

Νέο προϊόν

 

Το NOW CoQ10 100 mg, συνδυάζοντας το συνένζυμο CoQ10 με Οmega-3, αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν στην αγορά . Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το CoQ10 στηρίζει τις λειτουργίες του καρδιαγγειακού και ανοσοποιητικού συστήματος. Ονομάζεται συνένζυμο, επειδή ο οργανισμός μας το χρειάζεται για να φτιάξει άλλα τρία τουλάχιστον ένζυμα, έργο των οποίων είναι η μετατροπή της γλυκόζη σε ενέργεια.

Περισσότερες λεπτομέρειες

5009

20,50 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: NOW

 
Άλλες πληροφορίες

 

  

Μόλις παραχθεί η ενέργεια αυτή, το CoQ10 μετέχει στη διεργασία μεταφοράς της ενέργειας σε ολόκληρο τον οργανισμό. Παράλληλα δρα και σαν ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας προστατεύοντας τα κύτταρα από τις καταστροφικές συνέπειες των ελευθέρων ριζών. Ακόμη, σε άτομα που είναι υπέρβαρα και φαίνεται να εμφανίζουν έλλειψη CoQ10, η χρήση συμπληρωμάτων με Q10 μπορεί να επιταχύνει την απώλεια βάρους.

 

Οι έρευνες υποδεικνύουν ότι τα συμπληρώματα CoQ10 προσφέρουν αξιόλογα οφέλη με την αντιοξειδωτική τους δράση και στην αντιμετώπιση διαταραχών υγείας.Τα Omega-3 παρουσιάζουν αντιφλεγμονώδη δράση, προστατεύοντας έμμεσα το καρδιαγγειακό σύστημα. Είναι πλέον γεγονός ότι η αυξημένη πρόσληψη ωμέγα 3 λιπαρών, με τη λήψηκάποιου συμπληρώματος διατροφής πλούσιο σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, οδηγεί μακροπρόθεσμα σε μείωση της κακής (LDL) χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων. Ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση βοηθώντας την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών.

 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΌχι
Sugar FreeΌχι
OriginForeign
Salt FreeΌχι
VeganΌχι
BioΌχι
Lactose FreeΌχι
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu