bio-product
Βιολογικό Eau Micellaire για την Ευαίσθητη Eπιδερμίδα 500ml, So Bio
search
  • Βιολογικό Eau Micellaire για την Ευαίσθητη Eπιδερμίδα 500ml, So Bio

Βιολογικό Eau Micellaire για την Ευαίσθητη Eπιδερμίδα 500ml, So Bio

5510
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ειδικά σχεδιασμένο νερό καθαρισμού που αφαιρεί το μακιγιάζ, καθαρίζει και καταπραΰνει την ευαίσθητη/αντιδραστική επιδερμίδα. Διασφαλίζει τον απαλό καθαρισμό του προσώπου, των ματιών και τα χειλιών. Η επιδερμίδα ανακτά την άνεση και την αρχική της φρεσκάδα.

12,50 €
με ΦΠΑ

Συνδυάζει τις αναπλαστικές και ενυδατικές ιδιότητες της οργανικής Αλόης, τις καταπραϋντικές και τονωτικές ιδιότητες των ανθόνερων χαμομηλιού και τριαντάφυλλου με την αντιφλεγμονώδη δράση του φυσικού δραστικού συστατικού Bisabolol.

Εξαιρετικά απαλή φόρμουλα που αφαιρεί προσεκτικά το μακιγιάζ και τις ακαθαρσίες, ενώ σέβεται την ισορροπία του δέρματος.

Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Δερματολογικά και Οφθαλμολογικά ελεγμένη σύνθεση, κατάλληλη για ευαίσθητα μάτια και χρήστες φακών επαφής.

Η αλόη που χρησιμοποιείται για την παρασκευή της σειράς So bio Aloe Vera προέρχεται μέσω της διαδικασίας του δικαίου εμπορίου FAIR TRADE. Το δίκαιο και αλληλέγγυο εμπόριο είναι μια πραγματική πρόταση για την καταπολέμηση της φτώχειας ενώ συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών ζωής και εργασίας των τοπικών παραγωγών.

  • Paraben FREE
  • Ether Glycol, PEG, EDTA FREE
  • GMO free
  • No Soduim lauryl sulfate
  • No petrochemical compounds
  • Not tested on animals.
  • No animal by-product
  • Not use colouring agents
  • Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση
  • 100% natural fragrance

Η γαλλική εταιρεία SOBIO μέλος του ομίλου LEA NATURE, έχει ιδιαίτερα αυξημένη οικολογική συνείδηση. Από την στιγμή της ίδρυσης της, το 1993, στοχεύει στη δημιουργία ολοκληρωμένων σειρών καλλυντικών προϊόντων έχοντας ιδιαίτερα υψηλά ποιοτικά κριτήρια, σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές.

Οι θεμελιώδεις αρχές των ιδρυτών της, όπως το πρωτοποριακό πνεύμα, η δέσμευση στις αξίες των οργανικών πιστοποιήσεων, ο σεβασμός στην φύση και το περιβάλλον, η αλληλεγγύη, η ηθική, αποτελούν πολύτιμα στοιχεία που καθοδηγούν τις δραστηριότητες και τις επιλογές της εταιρείας.

Η SO BIO αποτελεί ενεργό μέλος της οργάνωσης 1% για τον Πλανήτη και δεσμεύεται να προσφέρει ετησίως 1% των καθαρών εσόδων της σε περιβαλλοντικές οργανώσεις.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Aqua (Water), Anthemis Nobilis Flower Water*, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Levulinate, Lactobacillus Ferment, Rosa Damascena Flower Water*, Sodium Benzoate, Parfum*(Fragrance), Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Bisabolol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder* 99 % του συνόλου των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης 10% του συνόλου των συστατικών είναι βιολογικής καλλιέργειας
* Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ, 2310219822, 33661887, ΑΠΟΣΤ ΠΑΥΛΟΥ 11
Συγκατάθεση για cookie