Βιολογικές Φτερούγες από Κοτόπουλο Κρήτης 700γρ. 'Ορνις Ποιών

Νέο προϊόν

Αγορά βιολογικές φτερούγες κοτόπουλου Κρήτης, κατεψυγμένες, σε καταπληκτική τιμή από το Βιο-Κρεοπωλείο του βιoλογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Από κοτόπουλα που μεγαλώνουν ελεύθερα & τρέφονται αποκλειστικά με βιολογικές τροφές, σε ορεινές περιοχές του Ρεθύμνου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

8297

3,57 €


5,10 € ανά kg
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: Αγροκτήματα Κρήτης

 
Άλλες πληροφορίες

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της "Όρνις Ποιών", της πρώτης μονάδας παραγωγής βιολογικών ορνίθων & αυγών, εκτρέφονται κοτόπουλα, κάτω από άριστες συνθήκες διαβίωσης, στο χωριό Πετροχώρι, δίπλα στην όχθη του ποταμού Πλατύ. Η διατροφή των πουλερικών γίνεται από αυστηρά πιστοποιημένες βιολογικές τροφές, με σκοπό την παραγωγή ποιοτικών ζωικών προϊόντων. Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από τον οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Επίσης εφαρμόζεται σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων κατά ISO 22000:2005 (Νο. 07010063) πιστοποιημένο από την TUV AUSTRIA HELLAS, τόσο για την παραγωγή και τη συσκευασία όσο και για την διανομή των προϊόντων.

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΝαι
Χωρίς Προσθήκη ΖάχαρηςΝαι
OriginGreek
Χωρίς Προσθήκη ΑλατιούΝαι
DemeterΌχι
VeganΌχι
BioΝαι
Lactose FreeΝαι
 
Μεταφορικά

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

17 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu