Ταμπλέτες Πλυντηρίου Πιάτων 72 τεμάχια, Ecozone

Νέο προϊόν

Οι νέες κλασικές "όλα σε ένα" ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων δυαλύουν τα λίπη και τη βρωμιά και αφήνουν τα πιάτα σας λαμπερά ενώ ταυτόχρονα σέβονται το περιβάλλον .

Περισσότερες λεπτομέρειες

5914

18,60 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: Ecozone

 
Άλλες πληροφορίες

Indegredients :

Sodium carbonate, sodium carbonate peroxide, sodium silicate, sodium citrate, alcohol propoxylate ethoxylate, sodium sulfate, sodium bicarbonate, sodium chloride, tetraacetyl ethylene diamine, polyethilenglicol, citric acid, 2- propenoic acid, sodium salt, enzymes, sodium carboxymethyl inulin, alchilpolyglucoside, polysiloxane, talc,1,2-propylene glycol, hydrated amorphous silica,1,2,3 -benzotriazole

 

Εμείς στο Greenhouse επιλέξαμε την  Ecozone διότι στοχεύει στην μείωση των χημικών ουσιών από τη ζωή και το σπίτι μας. Το σπίτι πρέπει να είναι ασφαλές και καθαρό για να ζουν εκεί οι άνθρωποι και όχι τα μικρόβια . Όμως δεν χρειάζεται να γεμίσουμε τον πλανήτη με τοξίνες για να καταπολεμήσουμε  την βρωμιά  . Για την Ecozone το να σκέφτεται κανείς οικολογικά δεν πρέπει να είναι προνόμοιο για λίγους. Ο σεβασμός στο περιβάλλον μπορεί να είναι ένας τρόπος ζωής για κάθε μέρα. Δίνοντάς φιλικές προς τον πλανήτη λύσεις στα προβλήματα του νοικοκυριού ,δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε επιλογές που είναι καλύτερες  για μας και για όλο τον κόσμο .

 
Χαρακτηριστικά
OriginForeign
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

25 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu