Γαλάκτωμα Καθαρισμού για Λίπη & Πουρί 500ml Δ/Ε, Ecover
search
  • Γαλάκτωμα Καθαρισμού για Λίπη & Πουρί 500ml Δ/Ε, Ecover

Γαλάκτωμα Καθαρισμού για Λίπη & Πουρί 500ml, Ecover

383
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά κρέμας καθαρισμού για λίπη & πουρί της Ecover, σε εξαιρετική τιμή, από τα απορρυπαντικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αυτό τ ο κρεμώδες καθαριστικό μπορεί να καθαρίσει τις πιο ευαίσθητες επιφάνειες, όπως κουζίνες , σμάλτο , χρώμιο & ανοξείδωτο . Με την απαλή λειαντική δράση του, καθαρίζει αποτελεσματικά λίπη & βρωμιά , χωρίς να φθείρει τις επιφάνειες.

3,95 €
με ΦΠΑ

Με ​​άρωμα φρεσκάδας από φυτικά συστατικά, δεν αφήνει υπολείμματα περιττών χημικών ουσιών.

Δεν δοκιμάζεται σε ζώα.

Η συσκευασία κατασκευάζεται από ανακυκλώσιμα υλικά.

Καταπληκτικός καθαρισμός χωρίς τις παράπλευρες παρενέργειες στο περιβάλλον. Η σειρά καθαρισμού για το σπίτι της Ecover , είναι τόσο αποτελεσματική σα να περιέχει πετροχημικά χωρίς όμως να περιέχει ! Ανατρέπει έτσι το κατεστημένο στην παρασκευή απορρυπαντικών.

Η Ecover έχει αφιερώσει πάνω από 20 χρόνια έρευνας για την ανάπτυξη των προϊόντων που χρησιμοποιούν την εγγενή δύναμη των φυτών σε συνδυασμό με μεταλλικά συστατικά ώστε να πετύχει ένα αποτελεσματικό & ασφαλές πλύσιμο. Οι μοναδικές φυτικές φόρμουλες της Ecover προστατεύουν το δέρμα σας , εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης.

Gluten Free
Όχι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Bio
Όχι
Vegan
Όχι
Lactose Free
Όχι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

UDEA BV, 31 413 256700, ΝL006999943Β01, Kempkens head office 1000