ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΚΑΙ ΕΩΣ 4 ΚΙΛΑ!
* ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ & ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ
Δεν υπάρχουν προϊόντα
Στις τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ
Νέο προϊόν
Το Cabernet Sauvignon διακρίνεται για τη βαθύχρωμη όψη του, το πλούσιο «σώμα» του, την πολύπλοκη ανθοσμία και γεύση του, προσφέροντας νότες πράσινης πιπεριάς, λόγω των πυραζινών που περιέχει, και νότες μπαχαρικών και αποξηραμένου καπνού στην επίγευσή του.
4574
Ποικιλίες: Cabernet Sauvignon 100%.
Προέλευση: Προέρχεται από αμπελώνα που καλλιεργείται αυστηρά βιολογικά σύμφωνα με τους Καν. 834/2007 & 889/2008 της Ε.Ε. (Α.Μ. ελέγχου Φ-200105029/ΕΛ-02-ΒΙΟ), στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης με πολύ χαμηλή στρεμματική απόδοση (400-500 kg).
Τρυγητός: Ο τρυγητός γίνεται σχετικά νωρίς, μια εβδομάδα μετά τις δύο άλλες ποικιλίες, έτσι ώστε να έχουμε το άριστο της ωρίμανσης. Τα σταφύλια συλλέγονται σε μικρά κιβώτια, για να μη σπάζουν οι ράγες τους, και μεταφέρονται σε άριστη κατάσταση απευθείας στις εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται μέσα στο κτήμα .
Τύπος: Ερυθρός ξηρός οίνος που προσφέρεται για μακρά παλαίωση.
Κατηγορία: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (Π.Γ.Ε.) «Μακεδονία».
Οινοποίηση: Οι ζυμώσεις και η εκχύλιση του σταφυλοπολτού πραγματοποιούνται σε μικρούς ψυχόμενους ανοξείδωτους οινοποιητές και εξελίσσονται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25-28°C. Η παραλαβή του οίνου εκροής γίνεται χωρίς καμία πίεση των στεμφύλων.
Παλαίωση: Η ωρίμανσή του και η οξειδωτική παλαίωση πραγματοποιούνται σε επιλεγμένα γαλλικά δρύινα βαρέλια, όπου παραμένουν για 18 μήνες, με την τεχνική του batonnage που απελευθερώνει τους πολυζαχαρίτες των ζυμών και του χαρίζει τη λιπαρότητα, το «σώμα» και το βελούδινο χαρακτήρα του.Πριν τις μεγάλες θερμοκρασίες του καλοκαιριού, οι οίνοι μας “petit Οινεώνας”εμφιαλώνονται για να ξεκινήσουν με ασφάλεια το ταξίδι της αναγωγικής παλαίωσης στο κελάρι,κλεισμένοι στη φιάλη, σε περιβάλλον με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.
Προτάσεις σερβιρίσματος: Οι οίνοι “petit Οινεώνας” ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις καταναλωτών με γνώση και μεράκι (fins gourmets) και προσφέρονται για εξαίρετους γαστρονομικούςσυνδυασμούς.
Η Christiane JARDEL-ΣΟΥΦΛΕΡΟΥ συνεχιστής της Γαλλικής αμπελοοινικής παράδοσης και της μακρόχρονης εμπειρίας της οικογένειας Henri-Ludovic Jardel, με την επιστημονική υποστήριξη του συζύγου της Ευάγγελου Σουφλερού, καθηγητή οινολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, δημιούργησε τον οικογενειακό αμπελώνα και μια "τριλογία" μεγάλων οίνων με την επωνυμία “petit Οινεώναςˮ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:
Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.
Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.