

Ερυθρός αρωματικός οίνος, φτιαγμένος από σταφύλια Μοσχατο Αλεξάνδρείας και Merlot, που δίνουν στο κρασί εξαιρετικά αρώματα. Το Νάμα οινοποιείται με τον παραδοσιακό τρόπο συμπυκνώσεως του γλεύκους. Στη γεύση έχει πλούσια τανινική δομή με ευχάριστη επίγευση, φίνα αρώματα τριαντάφυλλου και φρούτων του δάσους.
Συνοδεύει απόλυτα φρούτα και ξηρούς καρπούς και μπορεί να σερβιριστεί με το επιδόρπιο.
Aπολαύστε το σε δροσερή θερμοκρασία γύρω στους 12-14 βαθμούς.
Ασημένιο μετάλλιο στον διαγωνισμό International Wine Challenge στο Λονδίνο το 2009.
Οι κλιματολογικές συνθήκες, ο Άθως – μαγνήτης για τις πολλές κι απαραίτητες βροχοπτώσεις – η θάλασσα και ο πρωινός ήλιος που βγαίνει το καλοκαίρι από το πέλαγος και λούζει τους αμπελώνες, σε συνδυασμό με τη φροντίδα, οικολογική, δημιουργούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για παραγωγή εκλεκτών σταφυλιών. Η συλλογή, η οινοποίηση, η ωρίμανση και η εμφιάλωση στο οινοποιείο στο Μυλοπόταμο δίνουν μοναδικά κρασιά.