
Το κορν φλάουρ είναι πολύ ψιλό αλεύρι που προέρχεται από πρωτογενές αμυλώδες υλικό (καλαμπόκι.) και επειδή έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε άμυλο, χρησιμοποιείται στη μαγειρική σαν πηκτικό. Κατάλληλο για σούπες & σάλτσες. Επίσης ιδανικό για κρέμες ζαχαροπλαστικής .
Άμυλο καλαμποκιού βιολογικής καλλιέργειας.
Αναλογία: 2-3 κουταλιές για 1/2 λίτρο.
Διαλύστε το σε κρύο νερό και έπειτα προσθέστε το στο μείγμα.
Το προϊόν δεν φέρει πιστοποίηση gluten free.