Ζελατίνη Κολλαγόνου, 70 γρ.,  Lapi Gelatine
search
  • Ζελατίνη Κολλαγόνου, 70 γρ.,  Lapi Gelatine

Ζελατίνη Κολλαγόνου, 70 γρ., Lapi Gelatine

10771
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά ζελατίνης κολλαγόνου Lapi Gelatine της Viogenesis, στην καλύτερη τιμή, από το τμήμα Υγείας, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Σαν πηκτικό μέσο μπορούμε να τη χρησιμοπoιήσουμε στην μαγειρική & στην ζαχαροπλαστική για να πήξει μείγματα όπως κρέμες και σάλτσες, ενώ, ανάλογα με την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσουμε, μπορεί να μας δώσει και πιο ''σταθερά'' μείγματα, όπως ζελέ φρούτων.

3,25 €
με ΦΠΑ

Σαν διατροφικό συμπλήρωμα η ζελατίνη ενισχύει τις αρθρώσεις, δίνει ελαστικότητα & αντοχή στους τένοντες, εμποδίζει την οστεοπόρωση, βελτιώνει τον μεταβολισμό και ενισχύει τα μαλλιά & τα νύχια.

Το προϊόν δεν φέρει πιστοποίηση gluten free.

Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι

Ζελατίνη σε σκόνη.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.