Σόδα Χωρίς Αλουμίνιο 500γρ., Βιοαγρός
search
  • Σόδα Χωρίς Αλουμίνιο 500γρ., Βιοαγρός

Σόδα Χωρίς Αλουμίνιο 500γρ., Βιοαγρός

10228
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά διττανθρακικής σόδας χωρίς αλουμίνιο της Βιοαγρός, χωρίς γλουτένη, σε καταπληκτική τιμή, από τα προϊόντα για την μαγειρική & την ζαχαροπλαστική του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Συμβάλλει στην αλκαλοποιήση του σώματος, εξουδετερώνει τα επιβλαβή οξέα και προωθεί την αποκατάσταση της ισορροπίας του pH του σώματος.

7,45 €
με ΦΠΑ

Η σημασία της αλκαλοποίησης

Η διατροφή μας αποτελείται κυρίως από όξινα τρόφιμα, όπως η επεξεργασμένη ζάχαρη, οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, τα επεξεργασμένα δημητριακά, το κρέας και τα γαλακτοκομικά, και τα μεταλλαγμένα τρόφιμα. Όσο πιο όξινι είναι το σώμα μας τόσο πιο αδύναμο και αναποτελεσματικό είναι το ανοσοποιητικό μας σύστημα, ευνοείται η ανάπτυξη νεοπλασματικών φαινομένων, μυκήτων και βακτηρίων όπως για παράδειγμα ο κάντιντα.O οργανισμός πρέπει να εξισορροπήσει τα επίπεδα pH του αίματος σε ένα ελαφρώς αλκαλικό επίπεδο προκειμένου να επιβιώσει και να λειτουργεί αποτελεσματικά.

Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι

Διττανθρακικό νάτριο (NaHCO3)

Λαμβάνετε 1/2 κουταλάκι σόδας ημερησίως σε ένα ποτήρι νερό αφού το ανακατέψουμε καλά.

Το προϊόν είναι πιστοποιημένο χωρίς γλουτένη.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.