• -10%
Πινέλο Σκιών Ματιών Benecos
search
  • Πινέλο Σκιών Ματιών Benecos

Πινέλο Σκιών Ματιών Benecos

9602
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά πινέλου για σκιές ματιών της Benecos, σε εκπληκτική τιμή, από τα προϊόντα για το μακιγιάζ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Μεταξένια απαλό, συμπαγές, ιδιαίτερα ανθεκτικό & υποαλλεργικό. Κατασκευάζεται από ταχέως αναπτυσσόμενα μπαμπού πιστοποιημένης καλλιέργειας και διαθέτει συνθετική τρίχα & ανακυκλώσιμο δακτύλιο αλουμινίου.

5,19 €
5,77 €
με ΦΠΑ

Origin
Foreign
Κατηγορίες
Μάτια
Μακιγιάζ
Ομορφιά

Το πινέλο σκιάς ματιών πρέπει καθαρίζεται μετά από κάθε χρήση, έτσι ώστε τα χρώματα που χρησιμοποιούνται να μην αναμειγνύονται. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιήστε ένα απαλό σαμπουάν. Βουτήξτε το πινέλο σε νερό, με σαμπουάν και ξεπλύνετε καλά. Στεγνώστε το καλά οριζοντίως ή κρεμάστε το μέχρι την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.