Μανούρι Ψητό σε Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 200γρ., Ελληνικό, Γιάμ

Νέο προϊόν

Κομμάτια από εξαιρετικό μανούρι Θεσσαλίας ψημένα σε πλάκα και σβησμένο με χυμό λεμονιού σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με ρίγανη και μια φέτα λεμονιού.
Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο. Πρόταση σερβιρίσματος: Σε ένα πιάτο μαλακών τυριών, ή σε μια ποικιλία για τσίπουρο ούζο ή κρασί.

 
 
 
 

Περισσότερες λεπτομέρειες

2123

7,68 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: Γιάμ

 
Άλλες πληροφορίες

Σαλάτα με πράσινα λαχανικά, «μανούρι ψητό γιαμ» και κουκουνάρι.
   

Υλικά για 4 μερίδες
1 ματσάκι ρόκα
Διάφορα πράσινα λαχανικά (μαρούλι, αντίδια, φύλλα από σπανάκι, λόλα rosa) καλά πλυμένα και στεγνά
½ ματσάκι μαιντανό
1 βαζάκι, «μανούρι ψητό γιαμ»
3 κουταλάκια της σούπας κουκουνάρι
Χυμός και ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο
¼ του φλυτζανιού ελαιόλαδο
Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το κουκουνάρι με πολύ προσοχή να ροδίσει ελαφρά

Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα πράσινα λαχανικά χοντροκομμένα.
Στραγγίζετε το λάδι από το «μανούρι ψητό γιαμ» και το κόβετε σε μικρότερα κομμάτια και το προσθέτετε στην σαλάτα, όπως και το κουκουνάρι.
Ανακατεύετε σε ένα βαζάκι το ελαιόλαδο με τον χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού, 2 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο, και λίγο αλάτι.
Περιχύνετε με τη σάλτσα που φτιάξατε τα σαλατικά, ανακατεύετε και σερβίρετε.

 

Μέσα στα βαζάκια γιαμ θα βρείτε αγνές γεύσεις φτιαγμένες από τη Αύρα Πανουσοπούλου με πολύ κέφι, πολύ προσοχή & πολύ μεράκι. Πρωτότυπες γεύσεις για όλες σας τις αναζητήσεις που έχουν σχέση με το καλό φαγητό Από την Αγιά της Λάρισας κατευθείαν στο πιάτο σας ...

 
 
 
 
 
Χαρακτηριστικά
OriginGreek
Sugar FreeΌχι
DemeterΌχι
Salt FreeΌχι
VeganΌχι
BioΌχι

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu