

Αγορά ψητού μανούρι Θεσσαλίας σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, της Γιαμ, σε εξαιρετική τιμή στο βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr. Ψημένο σε πλάκα και σβησμένο με χυμό λεμονιού σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με ρίγανη και μια φέτα λεμονιού! Σερβίρετε ένα πιάτο μαλακών τυριών, ή σε μια ποικιλία για τσίπουρο ούζο ή κρασί.
Σαλάτα με πράσινα λαχανικά, «μανούρι ψητό γιαμ» και κουκουνάρι. Υλικά για 4 μερίδες 1 ματσάκι ρόκα Διάφορα πράσινα λαχανικά (μαρούλι, αντίδια, φύλλα από σπανάκι, λόλα rosa) καλά πλυμένα και στεγνά ½ ματσάκι μαιντανό 1 βαζάκι, «μανούρι ψητό γιαμ» 3 κουταλάκια της σούπας κουκουνάρι Χυμός και ξύσμα από ένα πορτοκάλι 2 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο ¼ του φλυτζανιού ελαιόλαδο Αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το κουκουνάρι με πολύ προσοχή να ροδίσει ελαφρά
Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα πράσινα λαχανικά χοντροκομμένα. Στραγγίζετε το λάδι από το «μανούρι ψητό γιαμ» και το κόβετε σε μικρότερα κομμάτια και το προσθέτετε στην σαλάτα, όπως και το κουκουνάρι. Ανακατεύετε σε ένα βαζάκι το ελαιόλαδο με τον χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού, 2 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο, και λίγο αλάτι.Περιχύνετε με τη σάλτσα που φτιάξατε τα σαλατικά, ανακατεύετε και σερβίρετε.
Μέσα στα βαζάκια γιαμ θα βρείτε αγνές γεύσεις φτιαγμένες από τη Αύρα Πανουσοπούλου με πολύ κέφι, πολύ προσοχή & πολύ μεράκι. Πρωτότυπες γεύσεις για όλες σας τις αναζητήσεις που έχουν σχέση με το καλό φαγητό Από την Αγιά της Λάρισας κατευθείαν στο πιάτο σας ...
Μανούρι 75%, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 25%, ρίγανη, φέτες λεμονιού.