Μουσικό Σετ Plantoys

Νέο προϊόν

Αγορά ξύλινου, οικολογικού μουσικού σετ της Plantoys, σε μοναδική τιμή, από τα μουσικά παιχνίδια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Το μουσικό σετ περιλαμβάνει ένα πολύχρωμο ξυλόφωνο και δύο κρουστά. Το παιχνίδι αυτό μαθαίνει στο παιδί να συγκεντώνεται και βοηθά στον συντονισμό ματιού & χεριού. Κατάλληλο από 3 ετών. Διαστάσεις: 34.8 x 23.1 x 13.2 cm

Περισσότερες λεπτομέρειες

8612

42,30 €

47,00 €

-10%

Τεμάχια: - +

 
Άλλες πληροφορίες

Ανακαλύψτε στο Greenhousebio.gr, τα μοναδικά ξύλινα, εκπαιδευτικά οικολογικά παιχνίδια της Plantoys. Διεθνώς βραβευμένα για την ποιότητα, την ασφάλεια και την συμβολή τους στην ανάπτυξη των παιδιών, τα παιχνίδια της Plantoys προσφέρουν διασκέδαση στα παιδιά, ενώ αναπτύσσουν τον νου & την δημιουργικότητα τους. Μέσα από το βιώσιμο παιχνίδι τα παιδιά αποκτούν γνώσεις και αξίες ώστε να υπερασπιστούν & να διατηρήσουν τους φυσικούς μας πόρους.

Τα παιχνίδια κατασκευάζονται από 100% φυσικά & ανακυκλώσιμα υλικά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση για το Μουσικό Σετ, της Plantoys (οικολογικό, ξύλινο, εκπαιδευτικό παιχνίδι). Δείτε επίσης μία σύντομη παρουσίαση για την φιλοσοφία και τους κανόνες που διέπουν την κατασκευή όλων των οικολογικών, ξύλινων, εκπαιδευτικών παιχνιδιών της Plantoys.

Plantoys: Γιατί ένα ξύλινο οικολογικό παιχνίδι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο!

 
Προφίλ Plan Toys

Δείτε το προφίλ της Plan Toys (Ξύλινα, Οικολογικά, Εκπαιδευτικά παιχνίδια) όπως το 'βλέπουμε' εμείς στο Greenhousebio.

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για την Plan Toys, για την πολιτική, τη φιλοσοφία αλλά και τις διακρίσεις που έχει και τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο των οικολογικών, ξύλινων παιχνιδιών.

Παιχνίδια Βρεφικά, Μουσικά, Μάθησης, Δραστηριοτήτων, Ζωάκια, Εξερεύνησης, Αυτοκίνητα, Τρενάκια, Κούκλες, Κουκλόσπιτα, Κουζίνες, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

 
Ανάπτυξη Παιδιού από την Plan Toys

Δείτε το γράφημα ανάπτυξης και διανόησης του παιδιού σας με τα παιχνίδια της Plan Toys

 
Πολιτική της Plan Toys

Δείτε με γραφικό τρόπο την παραγωγική βιώσιμη πολιτική που ακολουθεί η Plan Toys

Βιώσιμος Τρόπος από την Plan Toys

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

14 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Είδατε πρόσφατα

Menu